Mondi Holiday Hotel Bellevue

  Rakúsko, Salzbursko, Bad Gastein

MONDI HOLIDAY First-Class Aparthotel Bellevue

    Rakúsko, Gasteinertal / Grossarltal, Rakúske termály, Salzbursko, Bad Gastein
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

MONDI HOLIDAY First-Class Aparthotel Bellevue je pohodlný dovolenkový komplex.

umiestnenie a vzdialenosť

Verejný vnútorný bazén: Termálne kúpele Bad Gastein 600 m, Vlaková stanica: Bad Gastein 600 m, Letisko: Salzburg 100 km, Nadmorská výška: 1000 m, Nachádza sa v centre mesta Bad Gastein.

všeobecné vybavenie

Recepcia, recepcia, veľká hala, spoločenská miestnosť, čitáreň, TV miestnosť, WLAN: zdarma, úschovňa bicyklov, výťah, parkovisko: zdarma podľa dostupnosti, záhrada, trávnik, slnečníky, ležadlá.

vybavenie izieb

Detská postieľka k dispozícii ako prístelka vo všetkých typoch izieb, vaňa / sprcha / WC, sušič vlasov, posedenie, telefón, káblová televízia, WLAN: zadarmo, nefajčiarska, Všetky apartmány sú zariadené.

vybavenie apartmanu

Kuchynka, Kávovar, Foyer, Obývačka / spálňa, Dvojlôžková izba: (okrem stuido), chladnička, elektrický sporák.

typy izieb a apartmány

4-posteľový 2-izbový byt, kúpeľňa / sprcha / WC, čiastočne balkón / terasa, štandard, spálňa s klasickým dvojlôžkom, obývacia miestnosť na spanie so skriňou manželská posteľ na rozloženie alebo rozťahovací gauč, pohodlné posedenie s jedálenským stolom a čalúnené stoličky, plne vybavená kuchyňa, ~ 40 - 50 m2, 2 lôžkové 1 izbový byt, kúpeľňa / sprcha / WC, čiastočne balkón, štúdiový štandard, obývacia izba / spálňa so skriňou manželská posteľ do rozloženia, pohodlné posedenie s jedálenským stolom a čalúnené stoličky, plne vybavená kuchyňa, ~ 20 - 30 m2, 4 lôžkový 2-izbový byt, prístelka, kúpeľňa / sprcha / WC, čiastočne balkón / terasa, apartmán Panorama, spálňa s klasickým dvojlôžkom, obývacia miestnosť na spanie so šatníkom manželská posteľ do rozložené alebo dvojité rozkladacie kreslo, pohodlné posedenie s jedálenským stolom a čalúnené stoličky, plne vybavená kuchyňa, výhľad na hory Gastein, ~ 40 - 50 m2.

Zahrnuté v bytoch

Elektrina, Voda, Kúrenie, Kaucia, Kuchynské utierky, Uteráky, Záverečné upratovanie, Uteráky: 1 x výmena za týždeň, Posteľná bielizeň: zmenená s pobytom minimálne 10 nocí.

Fitness, wellness

Wellness zóna: 400 m2, Krytý bazén: Deti: Iba pod dohľadom dospelých. Krytý bazén: bazén 6 x 12 m, ~ 72 m2, parný kúpeľ, sauna, relaxačná miestnosť, vírivka, osušky v saune, otváracia doba: podľa zverejnenia lokálne.

Fitness, Wellness, Služby na mieste

solárium; Otváracie hodiny: podľa menovania.

Stravovanie

Žiadne jedlá.

Stravovanie za príplatok

Samostatne rezervovateľné raňajky formou bufetu.

Aktivity v cene

Posilňovňa: s kardio zariadením, stolný tenis, bowling / zábava.

Deti

detská postieľka; Detská herňa, Požičovňa hier, Detské ihrisko, Detská stolička, Detská trampolína, Starostlivosť o deti: Detský program pre deti od 3 rokov (program zobrazený na mieste).

Domáci maznáčikovia

Euro 8, - za deň splatné na mieste bez jedla.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Mondi Holiday Hotel Bellevue ****
Vzdialenosť od zjazdovky: 1000 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 014 430
Dnes 8–16 h

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií