Apartmány A Due Passi Dal Mare

Taliansko, Elba, Biodola

Apartmán A Due Passi dal Mare

  Taliansko, Elba, Biodola
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis letoviska

Jedna z těch působivých částí Elby, kvůli kterým se na ni jezdí. Lokalita Biodola se nachází v krásném zálivu s jemným pískem, mimo přímé silniční trasy, kolem je obklopena zalesněnými úbočími menších kopců s množstvím stezek a vycházkových tras. Velký záliv je tvořen několika menšími malebnými zátokami s písčitými plážemi La Biodola, Scaglieri a Forno, v centrální zátoce La Biodola je v dosahu dostatek kavárniček i restaurací.

Popis objektu

Apartmán A DUE PASSI DAL MARE (SP della Biodola) leží v severní části ostrova, u zálivu Biodola. Poblíž se nachází zastávka autobusů do Portoferraia. Apartmán je vkusně vybaven, má vlastní sociální zařízení, TV/SAT, klimatizaci,  pračku a kryté parkovací místo. Kuchyňský kout s indukčním vařičem je na kryté verandě, ze které je vstup do apartmánu.

Pláž

volná i placená

Vzdialenosť od

pláže 100 m, historického centra Portoferraio 6 km, centra s obchody 800 m

Pozícia objektu v letovisku

klidné místo

Vybavenie objektu

minimarket, 800 m, supermarket, Portoferraio 6 km, ubytovací kancelář

Ubytovanie

apartmán, bilo 4 -

ložnice s manželskou postelí, obývací pokoj s rozkládacím dvougaučem, kuchyňský kout na kryté verandě.

()
plocha 40 m2, vstup přes verandu, přízemí, venkovní kuchyně, terasa, klimatizace, moderní vybavení, bez patrových postelí, TV, satelit, lednice, pračka, sprcha, (sprchový kout), druhé soc. zařízení, zahradní nábytek, parkovací místo, kryté, nástupní dny sobota, min. pobyt standardně 7 nocí, příjezd od 16:00 do 19:30 příjezd po 20.00 hod. za poplatek 20 €, odjezd do 09:00

Dalšie informácie k ubytovanie od CK

Vonkajší bazén: neni
Klimatizácia: zdarma
Televízia: ano
Chladnička: ano

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Apartmány A Due Passi Dal Mare
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 100 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 704 061
dnes zatvorené

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-apartman-a-due-passi-dal-mare-elba-taliansko-z1704061/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Taliansko

Je krajinou horských masívov, dlhých piesočnatých pláží aj bohatej histórie, ktorú môžeme obdivovať rovnako vo veľkých mestách, ako aj na vidieku. Taliansko sa môže pýšiť svojimi dejinami aj prírodnými krásami, z ktorých 51 je zapísaných do zoznamu pamiatok UNESCO. Či už pôjdete na dovolenku do Talianska v zime alebo v lete, prípadne si ju zvolíte ako cieľ vášho eurovíkendu, talianska kuchyňa vám poskytne kulinárske zážitky, na ktoré budete dlho spomínať. Z prímorských regiónov možno odporučiť najobľúbenejšie Benátsko, taktiež Kalábriu, Palmovú riviéru, Toskánsko, Abruzzo a pod. Počas zimnej sezóny je Taliansko lyžiarskym rajom. Vyznávači zimných športov z celého sveta mieria hlavne do Trentina - Alta Adige, Južného Tirolska, alebo prepojených gigantov Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Rím zase patria medzi najobľúbenejšie ciele vyznávačov eurovíkendov.

Taliansko - viac informácií