Apartmány Doris

  Chorvátsko, Pag, Pag mesto

PAG, vila DORIS – apartmány

    Chorvátsko, Chorvátské ostrovy, Pag, Pag mesto
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

v tichšej časti mesta asi 1km od centra, 200 m od reštaurácie, 20 m od obchodu.

Popis a vybavenie

pri vile je záhrada s možnosťou prípravy jedál na grile, parkovanie vo dvore.

Ubytovanie

v dome sú dva veľké apartmány, jeden na prízemí a druhý na poschodí. Typ apt.: A6-9 pre 6 – 9 osôb, štyri 2-lôžkové spálne, obývacia miestnosť s gaučom, s kompletne vybaveným kuchynským kútom, dve kúpeľne s WC, balkón / terasa so záhradným nábytkom a s výhľadom na more, bezplatné WiFi,TV-SAT.

Stravovanie

individuálne.

Pláž

kamienková (jemný štrk), vzdialená 80 m.

Povinné príplatky (na mieste)

• registračný poplatok 3 €/os.

Možné príplatky (platba v CK) – na vyžiadanie vopred

• klimatizácia v príslušných apartmánoch 64 € • dieťa do 4 r. bez vlastného lôžka 37 € (iba 1 dieťa v apartmáne) • malý pes 54 €

Poznámky

• nástup možný iba v sobotu na pobyt 7 resp. 14 nocí

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 118 942
Dnes 8–16 h

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií