Apartmány Dušanka

  Chorvátsko, Južná Dalmácia, Orebič

Apartmány Dušanka

    Chorvátsko, Južná Dalmácia, Pelješac, Orebič
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Krátky popis

Kapitánska riviéra vznikla vďaka domom bohatých lodných kapitánov, ktorí v Orebiči hľadali odpočinok. Aj Vám je dovolené oddýchnuť si v čarovnej destinácii Chorvátska, napr. v apartmánoch Dušanka.

O ubytovaní

Poloha: v bezprostrednej blízkosti depandance hotela Bellevue, cca 100 m od kamienkovej pláže. Do centra Orebiča je cca 900 m.
Popis: v apartmánovom dome sú k dispozícii: tri štúdiá typ 1/2 a jeden apartmán typ 1/4+1. Parkovanie je pri dome.
Ubytovanie: štúdio 1/2 – dvojlôžková spálňa spojená s kuchynským a jedálenským kútom, kúpeľňa (sprcha a WC), terasa, resp. balkón. V jednom zo štúdii je možná prístelka.
Apt. 1/4+1 – dve oddelené spálne (jedna spálňa s francúzskou posteľou, druhá spálňa s tromi lôžkami). Kuchynka s jedálenským kútom, kúpeľňa (vaňa a WC), balkón.
Všetky štúdiá a apartmány majú klimatizáciu (zdarma), TV a Wi-Fi.
V dome je spoločná práčka pre všetky štúdiá a apartmán, nachádza sa na spoločnej chodbe.
Stravovanie: vlastné.

Hodnotenia

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 661 969
Dnes 8–16 h

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií