Hotel Villa Annamaria

  Taliansko, Friuli Venezia Giulia, Lignano Pineta

Vilka Annamaria

  Taliansko, Friuli Venezia Giulia, Lignano, Lignano Pineta
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

rezidence se 6 apartmány ve vilkové části, cca 200 m od pláže a několik kroků od centra Lignana Pinety a parku Hemingway - 40.000 m2 zeleně. V blízkosti obchody,supermarkety, bary, pizzerie. Nedaleko je nový olympijský bazén, Acquasplash - vodní ráj, Gulliverlandia – tematický park a Luna Park Strabilia- zábavní park s atrakcemi.

Ubytování

každý apartmán má TV, myčku nádobí, klimatizaci, WI-FI, trezor - použití zdarma, Typ trilo C pro 7 osob – přízemí - terasa se zahradním nábytkem - stolek a židle, obývací pokoj - jídelna s kuchyňským koutem, lednicí a mrazákem, rozkládací pohovka, ložnice s manželskou postelí a 1 samostatným lůžkem, ložnice se 2 samostatnými lůžky, koupelna se sprchou, quadri D pro 9 osob - první nebo druhé patro - obývací pokoj - jídelna, kuchyňský kout, lednice s mrazákem, rozkládací pohovka, malá terasa. Jedna ložnice s manželskou postelí a 1 samostatným lůžkem, 1 ložnice s manželskou postelí, 1 ložnice se 2 samostatnými lůžky, 1 koupelna se sprchovým koutem, 1 koupelna se sprchovým koutem a vanou, WI-FI.

Vybavení

v domě je k dispozici pračka. Prostorná, oplocená zahrada je vhodná k dětským hrám, číslované parkovací místo.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 267 199
Dnes 8–16 h

Taliansko

Je krajinou horských masívov, dlhých piesočnatých pláží aj bohatej histórie, ktorú môžeme obdivovať rovnako vo veľkých mestách, ako aj na vidieku. Taliansko sa môže pýšiť svojimi dejinami aj prírodnými krásami, z ktorých 51 je zapísaných do zoznamu pamiatok UNESCO. Či už pôjdete na dovolenku do Talianska v zime alebo v lete, prípadne si ju zvolíte ako cieľ vášho eurovíkendu, talianska kuchyňa vám poskytne kulinárske zážitky, na ktoré budete dlho spomínať. Z prímorských regiónov možno odporučiť najobľúbenejšie Benátsko, taktiež Kalábriu, Palmovú riviéru, Toskánsko, Abruzzo a pod. Počas zimnej sezóny je Taliansko lyžiarskym rajom. Vyznávači zimných športov z celého sveta mieria hlavne do Trentina - Alta Adige, Južného Tirolska, alebo prepojených gigantov Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Rím zase patria medzi najobľúbenejšie ciele vyznávačov eurovíkendov.

Taliansko - viac informácií