Hotel Baška

  Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Baška Voda

Baška

    Chorvátsko, Makarská riviéra, Stredná Dalmácia, Baška Voda
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

V ulici s menšou prevádzkou v blízkosti pláže i centra – reštaurácie, bary, kaviarne, pošta, banka a obchody s potravinami len cca 200 m. Letisko v Splite cca 70 km.

Vybavenie

2 apartmány na prvom poschodí domu (na prízemí bývajú domácí), oba apartmány majú vybavený kuchynský kút v dennej miestnosti, klimatizáciu, balkón s posedením, vo dvore gril.

Izby
  • AP2: 2 oddelené dvojlôžkové spálne (v jednej zo spální možnosť prístelky), kúpeľňa / WC, denná miestnosť s vybaveným kuchynským kútom (chladnička / mraznička, riad, rúra, varná kanvica), klimatizácia za poplatok, TV / sat., 2 priestranné balkóny .
Zábava

Gril vo dvore.

Stravovanie

Bez stravovania.

Možnosť dokúpenia stravy (raňajky či polpenzia) v reštaurácii Mars, ktorá je vzdialená cca 500 m od apartmánov Baška.

  • Raňajky: fakultatívne (cca 8.00 - 10.00 hod) - kontinentálny bufet vrátane nápojov
  • Večera: fakultatívne (cca 17.00 - 19.00 hod) - polievka, hlavný chod (výber z troch menu; prvý deň jednotné menu), šalát, dezert či ovocie, 0,2 l nealkoholického nápoja, ostatné nápoje za poplatok
  • Poznámka: stravovanie je podávané v reštaurácii Mars vzdialenej cca 500 m od Apartmánov Baška; na vyžiadanie možnosť vegetariánskej stravy aj rôznych druhov diét (bezlepková apod.)
Pláž

Dlhá kamienková pláž s pozvoľným vstupom do mora, vhodná aj pre deti, cca 200 m. Z veľkej časti sú pláže lemované urastenými borovicami, ktoré v horúcich dňoch ponúkajú príjemný tieň. Lehátka a slnečníky na pláži za poplatok.

Športová ponuka

Za poplatok: vodné športy na pláži.

Extra služby
  • Parkovanie zadarmo.
  • Klimatizácia za poplatok cca 6 € / deň v prípade používania.
  • Pobyt domácich maznáčikov povolený za poplatok cca 6 € / deň (na vyžiadanie).
  • Pobytová taxa v cene zájazdu.
Internet

Zadarmo: WiFi pripojenie v apartmánoch.

Maximálna obsadenosť
  • Apartmán (AP2): 5 dospelých / 4 dospelí + 1 dieťa
  • Dieťa do 11 rokov

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 443 362
Dnes 8–16 h

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií