Hotel Casa La Primula

Taliansko, Toskánsko, Mercatale

CASA LA PRIMULA

  Taliansko, Talianske jazerá, Toskánsko, Lago Trasimeno, Mercatale
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Charakteristika

vila postavená v typickom toskánskom štýle z kameňa a tehál, ktorá sa nachádza na pomedzí Toskánska a Umbrie, je obklopená peknými zelenými kopcami, ktoré zaisťujú príjemnú dovolenku v prírode. Ideálne miesto pre pokojnú dovolenku s rodinou alebo priateľmi.

Ubytovanie

vila s vybaveným kuchynským kútom, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, kávovar, hriankovač, TV/SAT, žehlička a žehliaca doska, práčka. CASA PRIMULA 9: (150 m2, max. 8-9 osôb) na prízemí - priestranná obývacia izba s kuchynským kútom a krbom, dve dvojlôžkové spálne, SPR+WC. Na 1.poschodí (prístup vnútorným schodiskom) - dve spálne s dvomi (možnosť spojiť) a prístelka pre jednu osobu, SPR+WC.

Postieľka

na vyžiadanie, nutné objednať pri rezervácie, zdarma.

Služby

veľká záhrada so záhradným nábytkom a altánkom, Wi-Fi (zdarma), bazén (5x10 m, hĺbka 1,20-2,30 m, otvorený 18/5-21/9) s ležadlami, barbecue, ohnisko.

Parkování

pri vile.

Vzdialenosť od centra

Mercatale 6 km.

Zviera

povolené, na vyžiadanie, 6 €/deň.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Casa La Primula

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 635 594
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-casa-la-primula-talianske-jazera-taliansko-z1635594/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Taliansko

Je krajinou horských masívov, dlhých piesočnatých pláží aj bohatej histórie, ktorú môžeme obdivovať rovnako vo veľkých mestách, ako aj na vidieku. Taliansko sa môže pýšiť svojimi dejinami aj prírodnými krásami, z ktorých 51 je zapísaných do zoznamu pamiatok UNESCO. Či už pôjdete na dovolenku do Talianska v zime alebo v lete, prípadne si ju zvolíte ako cieľ vášho eurovíkendu, talianska kuchyňa vám poskytne kulinárske zážitky, na ktoré budete dlho spomínať. Z prímorských regiónov možno odporučiť najobľúbenejšie Benátsko, taktiež Kalábriu, Palmovú riviéru, Toskánsko, Abruzzo a pod. Počas zimnej sezóny je Taliansko lyžiarskym rajom. Vyznávači zimných športov z celého sveta mieria hlavne do Trentina - Alta Adige, Južného Tirolska, alebo prepojených gigantov Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Rím zase patria medzi najobľúbenejšie ciele vyznávačov eurovíkendov.

Taliansko - viac informácií