Hotel Molin Vecchio Villa

  Taliansko, Toskánsko, Foiano della Chiana

MOLIN VECCHIO

  Taliansko, Toskánsko, Foiano della Chiana
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Charakteristika

tradičný murovaný dom, ktorý sa nachádza na kopci, odkiaľ je nádherný výhľad na miestne údolie, kde je vždy čerstvý vzduch, ktorý zaručuje relaxáciu v prírode. Výborné miesto na pešiu turistiku a cykloturistiku po okolí.

Ubytovanie

apartmány sú komfortne zariadené, vždy s vybaveným kuchynským kútom, umývačka riadu, hriankovačom, TV/SAT, Wi-Fi, pračka. MOLIN VECCHIO: (300 m2, max. 16 osôb) - prízemný apartmán s typickým klenutým stropom, veľkým obývacou izbou/ jedálňou, s krbom a kuchynským kútom, dvojlôžkovou spálňou s vlastnou kúpeľňou so sprchou, dvojlôžkovou spálňou s rozkladacou pohovkou pre jednu osobu, kúpeľňou so sprchou. Po dvoch schodoch dole sa dostanete do obývacej izby s pohovkou a TV, dvojlôžkovej spálne, dvojlôžkovej spálne a kúpeľne so sprchou. Veranda vybavená stolom a lavicami k jedlu vonku. Prvé poschodie - vstup z vonkajšieho schodiska a typickú lodžií, zložené z obývacej izby/ jedálne s kuchynským kútom a veľkým krbom, dve dvojposteľové izby, dvojlôžkováh izba s možnosťou pridania samostatného lôžka, kúpeľna so sprchou a kúpeľna s vaňou. Veľká terasa vybavená stolom, stoličkami a slnečníkom.

Postieľka

na vyžiadanie, nutné objednať pri rezervácií, zdarma.

Služby

záhrada so záhradným nábytkom, oplotený bazén (5x15 m, otvorený od 5/5 do 1/10), detské ihrisko, barbecue, práčovňa.

Parkování

pri vile.

Vzdialenosť od centra

Foiano della Chiana 2 km.

Zviera

povolené, na vyžiadanie, 5 €/deň.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Molin Vecchio Villa ***

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 635 252
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-molin-vecchio-toskansko-taliansko-z1635252/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Taliansko

Je krajinou horských masívov, dlhých piesočnatých pláží aj bohatej histórie, ktorú môžeme obdivovať rovnako vo veľkých mestách, ako aj na vidieku. Taliansko sa môže pýšiť svojimi dejinami aj prírodnými krásami, z ktorých 51 je zapísaných do zoznamu pamiatok UNESCO. Či už pôjdete na dovolenku do Talianska v zime alebo v lete, prípadne si ju zvolíte ako cieľ vášho eurovíkendu, talianska kuchyňa vám poskytne kulinárske zážitky, na ktoré budete dlho spomínať. Z prímorských regiónov možno odporučiť najobľúbenejšie Benátsko, taktiež Kalábriu, Palmovú riviéru, Toskánsko, Abruzzo a pod. Počas zimnej sezóny je Taliansko lyžiarskym rajom. Vyznávači zimných športov z celého sveta mieria hlavne do Trentina - Alta Adige, Južného Tirolska, alebo prepojených gigantov Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Rím zase patria medzi najobľúbenejšie ciele vyznávačov eurovíkendov.

Taliansko - viac informácií