Amadria Park Camping Resort Šibenik (ex Solaris)

  Chorvátsko, Severná Dalmácia, Solaris

Apartmány Solaris Mobil Domy

    Chorvátsko, Severná Dalmácia, Šibenik, Solaris
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

POLOHA A VYBAVENIE KOMPLEXU:
jeden z najlepšie vybavených komplexov na celom chorvátskom pobreží sa nachádza na zelenom polostrove, len cca 6 km pod mestom Šibenik, s ktorým ho spája pravidelná doprava shuttle busom. Celý komplex tvorí päť hotelov, exkluzívne apartmány DALMATIAN STARS a apartmánová časť (VILLE KORNATI), umiestnená v modernej a perfektne vybavenej, zelenej campingovej časti, ktorej súčasťou sú aj apartmány MOBIL DOMY. Všetky ubytovacie zariadenia komplexu ležia len pár metrov od krásnych pláží z drobných okruhliakov, novovybudovaných pieskových pláží a trávnatých plôch, uprostred pínií a prekrásnej stredomorskej flóry. Okrem ubytovacej kapacity je súčasťou komplexu pre milovníkov športov bohatý výber športovísk – tenisové kurty, stolný tenis, minigolf, jogging, požičovňa vodných i cestných bicyklov. Gurmáni si určite pochutia na dalmatínskych špecialitách v samostatnej “dalmatínskej dedinke”. Po celom areáli sa nachádza viacero reštaurácií, barov a predajní rýchleho občerstvenia. V priestoroch komplexu sa nachádzajú obchodíky so suvenírmi, drogériou, potrebami na pláž, rôznym druhom občerstvenia, zeleniny a ovocia a zmrzlinárne. V campingovej časti je otvorený veľký supermarket. Celým areálom vás prevezie vláčik “Solaris Express”. Na pláži sú k dispozícii slnečníky a ležadlá (za poplatok). Súčasťou areálu je aj komplex vnútorných bazénov pri hoteli AMADRIA PARK IVAN (za poplatok). Tvorí ho 6 vyhrievaných bazénov, z toho 2 s morskou vodou a 4 so sladkou vodou, súčasťou ktorých je aj reflexná masáž, vírivkový bazén a bar. Zacvičiť si môžete vo fitnes centre, navštíviť môžete aj saunu. Denne tu prebieha množstvo animačných programov pre dospelých i pre deti (detský miniklub pre deti vo veku 3 až 12 rokov, aerobik, klubové aktivity, živá hudba). Na okraji komplexu sa nachádza najväčší Aquapark na chorvátskom pobreží. Platené i neplatené služby celého komplexu majú k dispozícii klienti ubytovaní vo všetkých hoteloch a apartmánoch. Izby hotelov i apartmánová časť sú veľmi dobre vybavené, niektoré priestorovo menšie. Apartmány MOBIL DOMY sú súčasťou komplexu a nachádzajú sa cca 20 - 200 m od mora, v blízkosti Ville Kornati.
UBYTOVANIE:
apartmány ponúkajú komfortné ubytovanie. Každý apartmán má klimatizáciu, TV so satelitom, terasu s posedením, k dispozícii je parkovanie. Na otvorenom priestranstve je k dispozícií Wi-Fi. Neďaleko apartmánu sa nachádza okrem reštaurácií a rôznych obchodov aj jedinečná “dalmatínska dedinka“ s možnosťou prípravy a ochutnávky tradičných pokrmov a domácich špecialít. V rámci celého komplexu je k dispozícií animačný program, športoviská i spoločenské hotelové programy, pekná pláž z drobného štrku s bazénom a ležadlami.
Typ MH 4+2 pre 6 osôb:
klimatizované apartmány majú rozlohu 32 m2, dve spálne – jedna s manželskou posteľou a jedna s dvomi oddelenými lôžkami, obývacia miestnosť s kompletne vybaveným kuchynským kútom (chladnička, sporák resp. varič, príbory, riady) a gaučom pre dve deti do 12 rokov, TV so satelitom, sprcha s WC, samostatné WC. Každý apartmán má terasu s posedením.
STRAVA:
individuálne

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Amadria Park Camping Resort Šibenik (ex Solaris) ****
Typ pláže: mólo, betónové pláty, kamienková
Vzdialenosť od pláže: 60 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 450 676
Dnes 8–16 h

Lokalita

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií