Apartmány Ankica

Chorvátsko, Šolta, Nečujam

ANKICA

  Chorvátsko, Chorvátské ostrovy, Šolta, Nečujam
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

Oblíbený, účelně zařízený patrový dům s krásným výhledem na zátoku.

Tip

Cena za celý apartmán!

Poloha

Menší oblázkové pláže do 100 m nebo velká pláž u komplexu Nečujam. Poloha v kopci nabízí překrásný výhled na celou zátoku. Obzvláště vhodné pro milovníky klidné rodinné dovolené.

Vzdálenosti

Split - 16 km (po moři) obchod - 400 m směnárna - 300 m restaurace - 300 m

Ubytování

Čtyřlůžkové apartmány s možností 1 přistýlky: dvoulůžková ložnice s možností přistýlky, obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem a 2 lůžky, koupelna s WC, 1x terasa nebo balkon na moře, další terasa nebo balkon na stinnou stranu.

Vybavení a služby

Parkování zdarma. Možnost grilování.

Sport a zábava

Možnost zapůjčení horských kol. V sezoně bazény pro děti i dospělé, denní bar (v komplexu Nečujam). Bazény, lehátka a slunečníky za poplatek. Fakultativní výlety: lodní výlet do Trogiru s fischpiknikem lodní výlet na ostrov Brač s fischpiknikem taxi po ostrově s ochutnávkou místních vín

Výhody a nevýhody

+ ideální místo pro klidnou, romantickou dovolenou + výborná cena - minimální množství obchodů absence nočního života

Stravování

* vlastní * možnost dokoupení večeří

Doprava

* vlastní * klimatizovaným autobusem a lodí Nástupní místa: I. Liberec, Jablonec n. N., Mladá Boleslav, Kolín, Čáslav, Havlíčkův Brod, Jihlava. II. Liberec, Hodkovice nad Mohelkou, Turnov, Mnichovo Hradiště, Praha, Brno, Mikulov. III. Trutnov, Dvůr Králové n. L., Jaroměř, Hradec Králové, Pardubice, Holice, Vysoké Mýto, Litomyšl, Svitavy. IV. Děčín, Ústí nad Labem, Teplice, Lovosice, Praha, Benešov, Tábor, České Budějovice.

Slevy

Dítě do 3 let ZDARMA (bez nároku na služby)

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Apartmány Ankica
Typ pláže: kamienková
Vzdialenosť od pláže: 100 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 567 514
dnes zatvorené

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií