Hotel Apartments Mario

Chorvátsko, Kvarner, Lovran

MARIO 3 17217

  Chorvátsko, Kvarner, Opatija, Lovran
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Úvodní popis

Pckód objektu: 17217
Účelně vybavený apartmán se nachází v samém centru letoviska, pouhých 100 m od nejbližší oblázkové pláže. Hostům k dispozici klimatizace (v ceně). Možnost pobytu se psem malé rasy (za poplatek 5 EUR/den). Parkování na veřejném parkovišti.

Popis objektu

obytná plocha 30 m2, Místnosti: přízemí: ložnice (2 x samostatné lůžko), obytná místnost (1 x přistýlka, kuchyňský kout, jídelní kout), koupelna (wc, sprch. kout, umyvadlo)

Vybavení objektu

klimatizace v ceně, lednička 1, mrazicí box 1, mikrovlnná trouba, Černobílý TV, domácí zvíře: za poplatek (pes malé rasy 5 EUR/den), možnost kouření: ne

Exteriér

parkování mimo pozemek

Okolí

Obchod: 150 m
Oblázková pláž: 100 m
Restaurace: 100 m

domácí zvíře

Za poplatek (pes malé rasy 5 EUR/den)

0220 665 410 Číslo zájazdu: 780 512
Dnes 8–16 h

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií