Rona Residence Ičiči Apartmány

  Chorvátsko, Kvarner, Opatija

Apartmány Ičići

    Chorvátsko, Kvarner, Opatija
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Info

check-in: 16.00 hod. / check-out: 10.00 hod.

Poloha

Malé mestečko Ičići sa nachádza medzi Lovranom a Opatijou. Toto malebné letovisko sa môže pochváliť turistickou tradíciou dlhou 150 rokov. Čaká tu na Vás krásna krajina a príjemnú klímu. Pekná promenáda Lungomare Vás zavedie do známeho letoviska Opatija (4 km) a druhým smerom do rovnako známeho letoviska Lovran (2 km). Príjemné sú aj prechádzky po svahoch a vrcholoch pohorí Učka. Apartmány Ičići sú situované vo vzdialenosti asi 150 m od mora a najbližšej, kamienkové pláže. Neďaleko sa nachádza obchod (asi 200 m), reštaurácia (asi 250 m).

Vybavenie

Moderne vybavené apartmány s príslušenstvom, klimatizácia, moderný nábytok, LCD-TV, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, kávovar, terasa s posedením a ležadlami, gril s krytým posedením pre 10 osôb. U apartmánov je udržiavaná záhrada, možnosť parkovania.

Ubytovanie

Apartmány ponúkajú príjemné ubytovanie apartmánového štýlu. Ponúkame Vám možnosť ubytovania v 4-lôžkových apartmánoch typu BILO. Bližší popis typu apartmánu nájdete nižšie v popise ubytovacej jednotky.

Stravovanie

Vlastné. Možnosť využitia pohaté ponuky miestnych reštaurácií.

Šport

Jachting, potápanie, vodné lyžovanie, plážový volejbal, viacúčelová športová hala, tenis, cykloturistika. V rámci areálu Klifton-sport bolo dané v polovici júla 2003 do prevádzky prvé cvičné golfové ihrisko v oblasti Kvarneru. Sú tu štyri odpaľovacie miesta pre nácvik približovacích úderov, ďalej krátkych úderov a záverečných úderov. Organizujú kurzy pre získanie výkonnostnej triedy. V letovisku nájdete diskokluby, ďalej sa väčšinou využíva zábavných zariadení v letovisku Opatija a Lovran.

Pláž

Okruhliaková: vzdialená asi 150 m od apartmánov.

Mora

asi 150 m od apartmánov.

Vzdialenosť od centra (metre)

asi 300

Ďalšie informácie

Možnosť pobytu s domácim miláčikom (na vyžiadanie, za poplatok). Skorší check-in je možný od 12:00. Neskorší check-in do 22:00. Neskorší check-out do 12:00. Tento typ služby je spoplatnený - pozri cenník.

BILO 4

Obsadenosť 4 osoby, rozloha 36 m2, 2-lôžková spálňa, obývacia miestnosť s 2 lôžkami (rozkladací gauč) as vybaveným kuch. kútom, soc. zariadenia, klimatizácia, LCD-TV, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, kávovar, balkón s posedením.

BILO 4 C

Obsadenosť 4 osoby, typ COMFORT, rozloha 56 m2, 2-lôžková spálňa, obývacia miestnosť s 2 lôžkami (rozkladací gauč) as vybaveným kuch. kútom, soc. zariadenia, klimatizácia, LCD-TV, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, kávovar, balkón s posedením.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Rona Residence Ičiči Apartmány ****

0220 665 410 Číslo zájazdu: 580 111
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-apartmany-icici-kvarner-chorvatsko-z580111/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií