Hotel Marija Mrkonjič

Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Omiš

vila MARIJA MRKONJIČ 3*

  Chorvátsko, Omiš, Stredná Dalmácia
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

POLOHA: Omiš, Nemira, 2,5 km od Omiše.VZDÁLENOST OD PLÁŽE A DRUH PLÁŽE: 250 m, oblázková.BAZÉN: ne.SLUŽBY: snídaně formou bufetu od 8:00 do 9:30 hod., večeře s klasickou obsluhou od 18:00 do 19:30 hod.: polévka, hlavní chod s přílohou (hosté si vybírají ze tří menu), salát a zákusek. Hosté se stravují v restauraci Nevera, která se nachází v bezprostřední blízkosti domu.KLIMATIZACE: ano, za příplatek.INTERNET: Wi-Fi zdarma.PARKOVÁNÍ: zdarma.POPIS: 13 pokojů rozmístěných v přízemí a 2 patrech. Velikost pokojů:. 1/2 o velikosti 16 m2 , 1/2 STUDIO o velikosti 20 m2, 1/2+1 STUDIO o velikosti 25 m2. Hosté se stravují v restaurace Nevera, která se nachází v bezprostřední blízkosti domu.POZNÁMKY: Výměny ložního prádla a ručníků 1x týdně. V app 1/2+1/2 musí být ubytovány min. 4 osoby, které platí plnou cenu, dítě do 12 let na základním lůžku 60%. Dospělá osoba na základním lůžku 20%.

Poznámka

SLEVY: Dítě do 4 let ZDARMA. Dítě od 4 do 12 let na přistýlce 60 %. Dospělá osoba na přistýlce 20 %.SLEVY v pokoji 1/2+1/2: Dítě do 4 let ZDARMA. První dítě od 4 do 12 let na prvním základním lůžku 60%. Druhé dítě do 12 let na druhém základním lůžku 60%. Dospělá osoba na třetím a čtvrtém základním lůžku 20%.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 597 865
Dnes 8–16 h

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií