Mobilní Domky Mediteran Kemp Klenovica

  Chorvátsko, Kvarner, Klenovica

montované chatky KLENOVICA

    Chorvátsko, Kvarner, Klenovica
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

POLOHA: Klenovica, 20 km jižně od Crikvenice, 8 km od městečka Novi Vinodolski.
VZDÁLENOST OD PLÁŽE A DRUH PLÁŽE: 150 - 300m, oblázková a písečná.
BAZÉN: bazénový komplex s 5 venkovními bazény - 3 bazény pro dospělé, 2 bazény pro děti. Všechny bazény mají sladkou vodu a různé vodní efekty. V areálu bazénového komplexu jsou sprchy a bar s osvěžujícími nápoji. Bazény se nacházejí v bezprostřední blízkosti chatek.
SLUŽBY: nájem montovaných chatek.
KLIMATIZACE: ano, využití klimatizace je v ceně.
INTERNET: zdarma na recepci, v kempu a na chatkách za příplatek (potřeba koupit internetové vouchery).
PARKOVÁNÍ: zdarma u chatky.
POPIS: montované chatky se nachází v autokempu Klenovica, který se rozprostírá na 12 ha a je ohraničen. V areálu se nachází recepce, obchod, herna (stolní fotbálek, šipky..), dětské hřiště (trampolína, houpačky, tobogán), snack bar, směnárna, a la carte restaurace Ribarska koliba je vzdálená 100m od recepce. V centru města jsou restaurace, obchody a pošta.
1/4+1 BGW (24 m2): ložnice s manželským lůžkem, druhá ložnice se dvěmi oddělenými lůžky, koupelna s WC, kuchyně s jídelním koutem - rozkládací sedací souprava (přistýlka pro jednu osobu). V kuchyni je plynový sporák se čtyřmi plotýnkami, dřez, lednice, kávovar, ohřívač vody. Před každou chatkou je dřevěná terasa, slunečník - markýza, sedací souprava, gril (na vyžádání), 2 lehátka na chatku.
PŘÍJEZD/ODJEZD: po 14.hod./do 10.hod.
POZNÁMKY: při příjezdu klient platí depozit ve výši cca 2100 Kč, který je klientovi vrácen v den odjezdu, pokud není v chatce nic zničeno. Závěrečný úklid zdarma (úklid provede klient) nebo za příplatek 750 Kč, platba na recepci.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 825 110
Dnes 8–16 h

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií