Apartmány Diana

  Chorvátsko, Istria, Medulin

Apartmány Villa Diana

    Chorvátsko, Istria, Pula, Medulin
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

vila Diana se nachází na klidném místě, které je obklopeno zahradou, centrum 300 m, potraviny 100 m. Pláže jsou písečné, místy oblázkové, nejbližší pláž je od ubytování vzdálena cca 500 m. Za zmínku stojí jedna z nejhezčích pláží Istrie: 1 km dlouhá písečná pláž Bijeca s pozvolným vstupem do vody, odpočinek ve stínu zajistí borovicový háj. Oblast je známá krásným mořem a lovem langust. Pula 10 km. Ideální ubytování pro rodiny, výhodná cena.

Ubytování

apartmány pro až 6 osob, všechny s koupelnou a WC, fénem, klimatizací, TV, wifi. Apartmán pro 2 osoby – 1 místnost (25 m2): studio o jedné místnosti se 2 lůžky, kuchyňsky kout, balkon nebo terasa.Apartmán pro 4 osoby – 2 místnosti (40 m2): 1 dvoulůžková ložnice, obývák s gaučem pro 2 osoby, kuchyňský kout, balkon nebo terasa.Apartmán pro 6 osob – 3 místnosti (60 m2): 2 dvoulůžkové ložnice, obývák s gaučem pro 2 osoby, kuchyňský kout, balkon nebo terasa.

Stravování

vlastní.

Vybavení

wifi zdarma, parkoviště zdarma, zahrada.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Apartmány Diana ***
Typ pláže: piesočno – kamienková
Vzdialenosť od pláže: 350 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 871 741
Dnes 8–16 h

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií