Villa Dvor Boutique Hotel

  Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Omiš

Villa Dvor

    Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Omis
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis hotelu

Objekt hostům nabízí celkem 23 pokojů. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Do většiny poschodí lze vyjet výtahem. Je zde hotelový sejf. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení přes WiFi. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, jídelna, snídaňový salónek a bar. Je tady také hezká zahrada. Je zde TV místnost. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Dále je možné využít pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví.

Ubytování

V pokojích je klimatizace a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje mají koberec a je v nich dvoulůžková postel. Také je zde sejf, minibar a pracovní stůl. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). V koupelnách je sprchový kout. Je zde vysoušeč vlasů.

Sport/aktivity

Hosté mohou odpočívat na terase. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. V objektu je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například jízda na kole/horském kole, tenis, plážový volejbal, volejbal, basketbal a jízda na koni. Milovníci vodních sportů mají na výběr mnoho aktivit, je zde například vodní lyžování, windsurfing, jízda na motorovém člunu, jízda na banánovém člunu, jízda na kánoi, plachtění a potápění. Je možné zprostředkovat jízdu na kajaku. Objekt nabízí za poplatek fitness studio. V objektu je wellnes zóna, ve které je možné využít hydroterapii a solárium.

Stravování

Na výběr jsou různé typy stravování. Hosté si mohou vybrat nocleh se snídaní, polopenzi a plnou penzi. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Objekt nabízí také speciální nabídky stravování.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa, Diners Club a MasterCard.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Villa Dvor Boutique Hotel ***
Typ pláže: piesočnatá, kamienková
Vzdialenosť od pláže: 500 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 941 269
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-villa-dvor-stredna-dalmacia-chorvatsko-z941269/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií