Hotel Vila Mrle

  Chorvátsko, Krk, Baška

Apartmánový dům MRLE

  Chorvátsko, Krk, Baška
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Apartmánový dům Mrle leží cca 400 m od moře a cca 800 m od centra města. Vila je klimatizovaná a má parkoviště.V této vile jsou apartmány Dikič, Mrle Leo, Mrle Jozica a Tironi. Wi-Fi internet v některých apartmánech.

Vybavení

TYP A2 a A2+1 – ložnice se 2 lůžky, kuchyň, hyg. zařízení, SAT TV, klimatizace a balkon nebo terasa. Možnost přistýlky v ložnici nebo v kuchyni. TYP A4 a A4+1 – 2 ložnice se 2 lůžky, kuchyň s obývací částí a přistýlkoupro 1 osobu, hyg. zařízení, SAT TV, klimatizace a balkon. Majitelé apartmánu Tironi požadují poplatek za úklid - 20 Eur/apartmán.

Služby

Ubytování s vlastním vařením. Možnost dokoupení stravy v pensionu Burin nebo hotelu Tamaris.

Speciální nabídka

AKCE 7=6 v termínech 29.5.-26.6. a 4.9.-25.9.

Doprava

a) vlastní b) autobusem Fakultativní příplatek - autobusová doprava 2.290 Kč/os. + příplatky za vybraná nástupní místa.

Poznámky

Možnost dokoupení cestovního pojištění včetně pojištění storna zájezdu 45 Kč/dospělý/den, 30 Kč/dítě do 15 let/den. Cena nezahrnuje přihlašovací poplatek cca 5 Eur/os. - platí se jednorázově na místě. Dítě do 3 let bez nároku na služby 990 Kč. Závěrečný úklid - 20 Eur/apartmá/studio - platí pro apartmá Tironi. pension Burin: snídaně - 1 690 Kč (dospělý), 850 Kč (dítě 5-12 let), večeře – 2.150 Kč (dospělý), 1.070 Kč (dítě 5–12 let)

  • polopenze – 3.790 Kč (dospělý), 1.890 Kč (dítě 5–12 let),dítě do 5 let má stravu ZDARMA.
    pes - 6 Eur/den

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Vila Mrle **
Typ pláže: kamienková
Vzdialenosť od pláže: 400 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 255 894
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-apartmanovy-dum-mrle-ostrov-krk-chorvatsko-z1255894/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií