Hotel Sol Puerto de la Cruz Tenerife Meliá

  Španielsko, Tenerife, Puerto de la Cruz

Sol Puerto de la Cruz Tenerife

    Španielsko, Kanárske ostrovy, Tenerife, Puerto de la Cruz
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Nasledujúci text je strojovo preložený... zobraziť v origináli zobraziť v origináli
Poloha: Len 150 metrov od pláže Playa Jardin. Centrum s nákupnými a zábavnými miestami, reštauráciami a barmi je vzdialené asi 15 minút chôdze. Autobusová zastávka je vzdialená asi 500 metrov.




Vybavenie: Hotel má 183 izieb rozložených na 8 poschodiach. Ďalšie vybavenie zahŕňa lobby s recepciou, výťahy, internetový kútik (za poplatok), WLAN (v cene), TV miestnosť, bufetová reštaurácia a bar. V dobre udržiavanej záhrade sa nachádza bazén (vyhrievaný v zime) a bar pri bazéne. V záhrade sú zahrnuté lehátka / hojdacie siete, uteráky sú k dispozícii za zálohu.




Ubytovanie: Dvojlôžkové izby (A1-3A) sú vybavené 2 samostatnými lôžkami alebo manželskou posteľou, klimatizáciou, možnosťou prenájmu trezorom, satelitnou televíziou, telefónom, kúpeľňou s vaňou a integrovanou sprchou, WC a balkónom. Alternatívne, dvojlôžková izba (A1-3B) s výhľadom na more, inak A2A.




Jedlo a pitie: Raňajky alebo polpenzia. Bufety s ukážkou varenia. Bezlepkové jedlá na vyžiadanie.




Šport / aktivity: Zahrnuté: Stolný tenis. Za poplatok: biliard.




Informácie: Platobné karty: Amex, Diners, Mastercard, Visa; Kategória krajiny: 4 hviezdičky.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Sol Puerto de la Cruz Tenerife Meliá ***
Typ pláže: piesočno – kamienková
Vzdialenosť od pláže: 150 m

Popis ubytovania a programu zájazdu v origináli

Nasledujúci text je zobrazený v origináli ... zobraziť strojový preklad
Lage: Nur ca. 150 m vom Strand 'Playa Jardin' entfernt. Zum Zentrum mit Einkaufs- und Unterhaltungsmöglichkeiten, Restaurants und Bars sind es ca. 15 Gehminuten. Eine Bushaltestelel befindet sich ca. 500 m entfernt.




Ausstattung: Das Hotel verfügt über 183 Zimmer, die sich auf 8 Etagen verteilen. Zu den weiteren Einrichtungen gehören eine Empfangshalle mit Rezeption, Lifts, Internetecke (gegen Gebühr), WLAN (inklusive), TV-Raum, Buffetrestaurant und eine Bar. In der gepflegten Gartenanlage befinden sich eine Poollandschaft (in Winter beheizt) und eine Poolbar. Sonnenliegen/ Hängematten sind in der Gartenanlage inklusive, der Handtuchverleih erfolgt gegen Kaution.




Unterbringung: Doppelzimmer (A1-3A) sind ausgestattet 2 Einzelbetten oder einem Doppelbett, Klimaanlage, Mietsafe, SAT-TV, Telefon, Bad mit Badewanne und integrierter Dusche, WC und Balkon. Wahlweise auch Doppelzimmer (A1-3B) mit Meerblick, sonst wie A2A.




Essen & Trinken: Frühstück oder Halbpension. Buffets mit Show-Cooking. Glutenfreie Mahlzeiten auf Anfrage.




Sport/Aktivitäten: Inklusive: Tischtennis. Gegen Gebühr: Billard.




Info: Kreditkarten: Amex, Diners, Mastercard, Visa; Landeskategorie: 4 Sterne.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 732 177
Dnes 8–16 h

Lokalita

Španielsko

Španielsko zaberá väčšinu Pyrenejského polostrova. Jeho súčasťou sú aj Kanárske ostrovy a známe Baleárske ostrovy Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárske ostrovy sú známou celoročne vyhľadávanou destináciou, kde môžete spoznávať Gran Canariu, Tenerife alebo Fuerteventuru. Pevninská časť Španielska je veľmi rôznorodá. Vo vnútrozemí je skôr hornatá a severnú hranicu tvorí horský masív Pyreneje. Najväčšie turistické lákadlo jednoznačne predstavujú španielske pláže a množstvo architektonických a kultúrnych zážitkov, ktoré táto krajina ponúka po celý rok. Najatraktívnejšie pevninské riviéry sú Costa Brava a Andalúzia. Určite vás nadchne španielsky temperament, výborná kuchyňa, národná hrdosť a tradície. Krajina je rajom pre pestovanie ovocia a zeleniny. Španielsko je aj krajinou eurovíkendov (Madrid a Barcelona). Panujú tu horúce letá ojedinele s teplotami až okolo 40 °C. Andalúzia ponúka letné počasie až do októbra, Kanárske ostrovy sú celoročne vhodným miestom pre cestovateľské zážitky.

Na Baleárských ostrovoch bola novo zavedená turistická taxa, ktorá závisí na ktegórii hotela, v ktorom sú klienti ubytovaní:

Výška turistickej taxy (vrátane dane) je stanovená vládou a závisí na oficiálnej kategórii ubytovacieho zariadenia, v ktorom sú klienti ubytovaní.

Hlavná sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategórie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategórie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategórie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedľajšia sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategórie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategórie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategórie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pre všetky osoby nad 16 rokov, ktoré navštívia Baleárské ostrovy. Klienti, ktorí trávia na ostrovoch 9 dní a viac, platí od 9. dňa 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vyberaná v hotovosti na mieste pobytu, priamo v ubytovacích zariadeniach

Španielsko - viac informácií