Hotel Lafodia Sea Resort

  Chorvátsko, Južná Dalmácia, Lopud

Lafodia Sea Resort

    Chorvátsko, Dubrovnik, Chorvátské ostrovy, Južná Dalmácia, Lopud
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Hotel Lafodia sa nachádza na pokojnom ostrove Lopud oproti Dubrovniku, kde nejazdia autá. Do centra Dubrovníka vzdialeného 17 km premáva trajekt.

Kúpať a opaľovať sa môžete na jednej z piesočnatých pláží (spolu 1,2 km piesočnatých pláží).

VYBAVENIE: recepcia, výťah, Scarlet Restaurant ponúka mnoho talianskych a medzinárodných špecialít. V a la carte reštaurácii Dalmar Wine&Dine s oknami od podlahy až po strop s panoramatickým výhľadom na more si môžete vybrať z ponuky pokrmov miestnej kuchyne. Za pekného počasia si pokrmy vychutnáte na terase reštaurácie. Pizzeria Itali - pravé talianske chute, používa produkty vyrobené v Taliansku. Z reštaurácie La Baja Grill&Restaurant sa naskytá výhľad na záliv Lopud a ponúka rôzne večerné predstavenia. 3 bary s ponukou rôznych nápojov, v hoteli Lafodia máte k dispozícii priestrannú zasadaciu miestnosť a multimediálne vybavenie, ako aj bezplatné Wi-Fi v celom rezorte.

UBYTOVANIE: Každá izba má balkón s výhľadom na more. Vo všetkých klimatizovaných a moderne zariadených izbách rezortu Lafodia máte k dispozícii papuče, bezplatné toaletné potreby, kreslo a plážové osušky. Využívať môžete satelitnú TV s plochou obrazovkou, telefón, sejf, minibar a pracovný priestor.

Typy izieb:

dvojlôžková izba Klasik - 20 m2, na nižšom poschodí, balkón, orientácia na morskú stranu

dvojlôžková izba Premium SPA - 23 m2, na vyššom poschodí, balkón, orientácia na morskú stranu

dvojlôžková izba Premium Intimate - rezervácia ležadiel na pláži, fľaša vína pri príchode, 23 m2, na vyššom poschodí, balkón, orientácia na morskú stranu

comfort - 34 m2, pre 4 osoby, rezervácia ležadiel na pláži, balkón, orientácia na morskú stranu

STRAVOVANIE: raňajky alebo polpenzia

Večera sa podáva v hlavnej reštaurácii - večere formou bufetu (nápoje nie sú zahrnuté v cene)

Hosťom sa ponúka možnosť zmeniť svoju reštauráciu na večeru v hoteli s tým, že sa im kredit 15,00 EUR na osobu a deň odráta z účtu v inej hotelovej reštaurácii.

Výmena reštaurácie by sa mala oznámiť v hoteli najneskôr 24 hodín vopred

ŠPORT A ZÁBAVA: 2 vonkajšie bazény s jedinečným panoramatickým výhľadom, 2 vonkajšie vírivky. Wellness centrum Waterhill Lafodia s panoramatickým výhľadom na more, ktoré nájdete na 7. poschodí. Ponúka saunu s esenciami z citrusových plodov, fínsku saunu, turecký kúpeľ, studené a prúdové sprchy, ľadovú fontánu, bazéniky pre kúpeľ nôh, relaxačnú zónu a súkromný priestor s vírivkou. V ponuke je aj 6 druhov masáží, pri ktorých sa používajú citrusové plody, med, levanduľa, rozmarín, rohovník aj hrozno z miestnych zdrojov ostrova Lopud a soľ zo Stonu.

Požičovňa bicyklov alebo kanoe, na ktorých sa môžete vydať preskúmať prírodné chodníky a piesočné pobrežie. Dajú sa prenajať vodné skútre a malé člny.

Stolný tenis, vodný aerobik, masáže.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Lafodia Sea Resort ****
Typ pláže: kamienková, betónové pláty
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 303 284
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-lafodia-sea-resort-dubrovnik-chorvatsko-z1303284/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií