Hotel Depandance Lovor

  Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Podgora

LOVOR

    Chorvátsko, Makarská riviéra, Stredná Dalmácia, Podgora
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

Pavilóny Lovor 2*+ sú súčasťou rozsiahleho areálu hotela Podgorka. Nádherné jadranské prostredie a bezprostredná blízkosť mora a pláže dáva Lovoru nefalšovaný dovolenkový ráz. Rušný život mestečka Podgora sú zárukou dovolenky, na ktorú budete ešte dlho spomínať aj po návrate domov.

Poloha

- v centre strediska Podgora - v tichšom prostredí borovíc a pínií s polohou nad hotelom Podgorka - cca 100 m od pláže

Stravovanie

polpenzia - raňajky a večere formou švédskych stolov bez nápojov podávané v reštaurácii hotela Podgorka

Vybavenie

- hostia využívajú všetky služby hotela Podgorka: - klimatizovaná reštaurácia s letnou terasou - internet pri recepcii (za poplatok) - TV miestnosť - snack bar na plážovej terase - parkovanie (za poplatok)

Ubytovanie

- 1/ 2 - 2- lôžkové izby s balkónom, sprcha, WC - 1/ 2+1 - 2-lôžkové izby s prístelkou, bez balkóna, sprcha, WC

Pláž

- štrkové s pozvoľným vstupom do mora - ležadlá a slnečníky (za poplatok)

Šport, zábava

- tenisové, futbalové a basketbalové ihrisko - vodné športy na pláži za poplatok - živá hudba na terase hotela Podgorka - fakultatívne výlety za krásami okolia

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Depandance Lovor **
Typ pláže: kamienková
Vzdialenosť od pláže: 100 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 626 177
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-lovor-makarska-riviera-chorvatsko-z626177/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií