Hotel Haus Embachbauer

Rakúsko, Salzbursko, Fusch an der Grossglocknerstrasse

Haus Embachbauer

  Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Salzbursko, Zell am See, Fusch an der Grossglocknerstrasse
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

dům s rodinnou atmosférou se skládá z několika budov a nachází se v městečku Fusch an der Grossglocknerstrasse, centrum cca 3 km.

Zastávka skibusu: přímo u objektu.

Lyžařský areál: Kaprun 13 km, Zell am See 10 km.

Ubytování

více budov. Apartmánový dům se 2 apartmány A a B. Budova penzionu „Bauernhausu“ s 1 malým apartmánem C a 5 samostatnými pokoji.

K dispozici pokoje s koupelnou a WC, TV, balkonem.

Stravování

pokoje se snídaní.

Vybavení

snídárna, wifi, lyžárna, parkoviště.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Haus Embachbauer
Vzdialenosť od zjazdovky: 7000 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 373 828
Dnes 8–16 h

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií