Hotel Quinta Mae dos Homens

  Portugalsko, Madeira, Funchal

Quinta Mae dos Homens

    Portugalsko, Madeira, Funchal
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis hotelu

Obecný popis:

Quinta Mae Dos Homens v Funchal na 2 podlažích, nabízí 23 pokojů a v 2 budovách. Nejbližší město je Funchal (1500 m). Pro váš pohodlný příjezd je k dispozici recepce a společenská místnost. Personál tohoto 2 podlažního hotelu mluví německy, španělsky, francouzsky a anglicky. Pro hosty, kteří chtějí být mobilní, lze sjednat vypůjčení kola, motocyklu či automobilu. K dispozici je sladkovodní bazén plavecké bazén . U bazénu jsou zdarma k dispozici slunečníky a lehátka. Vzdálenosti z hotelu: Old Town (2 km), vyjížďky na koních (15 km), Orchid Gardens (500 m), divadlo (2 km), disko (2 km), Market (2 km) a Cable Car To Monte (2 m). Z hotelu se snadno dostanete ke k barům a restauracím, autobusovým zastávkám, turistické informace, obchodům, supermarketům, stání taxíků a do středu města. O vaši zábavu se postará hotelová společenská místnost s televizí. Vozidla lze zaparkovat na parkovišti.

Vybavení:

Pro vaše pohodlí hotel nabízí služku, žehlení, služby prádelny, trezor a službu probuzení. Internet je k dispozici na přístupových bodech wi-fi. Recepční hodiny: 09:00 - 18:00.

Sport a volný čas:

Nejbližší golfové hřiště je vzdálené 5 km.

Další informace:

Přijímáme tyto platební metody: Euro/Master a Visa. Určité služby, vybavení či aktivity mohou být dále zpoplatněny.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Quinta Mae dos Homens ***
Typ pláže: obtiažny prístup, kamenistá
Vzdialenosť od pláže: 2000 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 764 422
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-quinta-mae-dos-homens-madeira-portugalsko-z764422/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Portugalsko

Z dvoch krajín na Pyrenejskom polostrove predstavuje Portugalsko tú menšiu a hlavne nedocenenú turistickú destináciu. Portugalsko láka každoročne tisíce Slovákov na vôňu pomarančov i ďalšieho ovocia, ako aj na chuť pravého portského vína. Juh krajiny je preslávený nádhernými plážami a bohatým nočným životom. Ide predovšetkým o oblasť Algarve, kde je vybudovaných najviac hotelov a je tu najteplejšie more v rámci Portugalska. Stred krajiny uspokojí milovníkov histórie vďaka početným kultúrnym pamiatkam a hlavnému mestu Lisabon. Sever zas vábi na staré ľudové tradície v malých dedinkách a na povestné vínne pivnice. Je tu najväčšia sila portugalského patriotizmu a centrom oblasti je veľmi známe Porto. Portugalsko má asi desať a pol milióna obyvateľov, asi rovnako ako Česká republika. K Portugalsku patria aj ďalšie dve obľúbené ostrovné destinácie, ktorými sú Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1.5.2017 bude v meste Santa Cruz na portugalskom ostrove Madeira vyberaná pobytová taxa ecotax vo výške 1 EUR/os./noc, max 5 EUR/os./pobyt. Poplatok bude hradený priamo v mieste pobytu ubytovateľovi. Nariadenie sa vzťahuje na všetky typy ubytovacích zariadení v obci Santa Cruz. Od poplatku sú oslobodené osoby do 18 rokov.

Portugalsko - viac informácií