Hotel Iberostar Selection Paraíso Lindo Resort

  Mexiko, Quintana Roo, Playa Paraíso

IBEROSTAR Selection Paraiso Lindo

    Mexiko, Quintana Roo, Playa Paraíso
Detail ponuky a možnosti k dovolenke:
Popis

tento plážový All inclusive hotel sa nachádza na známej pláži Playa del Carmen – Playa Paraíso. Ponúka nezabudnuteľnú dovolenku pre všetky vekové kategórie. Pre najmenších je pripravený program a množstvo zábavy v Star Campe, ktorý je vytvorený z viac ako 7,2 tony recyklovaného plastu, čo je cca 32 000 päťlitrových nádob – ušetrilo sa tým 65 stromov v hodnote dreva. Dospelí si môžu oddýchnuť na pláži, pri bazénoch, v SPA, vychutnávať rôzne kuchyne nie len v hotelových reštauráciách, ale môžu využiť aj servis v hoteloch Iberostar Paraíso Beach a Iberostar Paraíso del Mar. Iberostar Selection Paraíso Lindo je od letiska v Cancúne vzdialený cca 36 km, 35 minút jazdy autom.

Vybavenie

24-hodinová recepcia, parkovisko, concierge, Wi-Fi pripojenie, bankomat, internetová kaviareň, záhrada s mangrovníkmi, 8 bazénov, vodný park, lazy river, SPA Sensations, detský klub Star Camp, stráženie detí, herňa, fitness centrum, butik, lekár na telefóne, konferenčná miestnosť, kasíno, 7 reštaurácií (American Seafood Grill Under the Sea, Lemon & Spices Greek Tavern, talianska trattoria Olivetti, bufetová reštaurácia La Pagoda, Corner Sports Bar, Coco Snack Bar) a 8 barov (Star Café, Lounge Bar Flamingos, pool bar Las Rocas, pool bar El Puente, Cigar Lounge, El Mirador Ice Cream Parlor, Acuario Lobby bar, Galaxy Nightclub).

Pláž

krásna pláž s bielym pieskom a ležadlami pri hoteli.

Zábava a šport

tenis, fitness centrum, jóga, boot camp, zumba, kickbox, vodné športy ako napr. kajaky, katamarány, šnorchlovanie, windsurfing, PADI potápačské centrum, profesionálne vystúpenia, denný aj večerný program pre dospelých aj deti, SPA, golf v blízkosti.

Stravovanie

All inclusive. Raňajky, obedy, večere, snacky, dezerty, alkoholické a nealkoholické nápoje.

Vybavenie izieb

446 izieb, v základnej cene je izba Double. K dispozícii je posteľ typu King size (2x2 m) alebo 2 Double beds postele (1,35x2 m), kúpeľňa s WC, sprchou/vaňou, hygienickými potrebami a sušičom vlasov. Izba disponuje TV, klimatizáciou, ventilátorom, minibarom, kávovarom, trezorom, Wi-Fi pripojením, žehličkou a žehliacou doskou a balkónom s výhľadom na tropickú záhradu.

Poznámka

Typy izieb sú: Double, Double Near Pool, Pool View Double, Double Pure, Junior Suite, Junior Suite Superior Pure, Family - Two Bedrooms, Suite Presidental.

Základná cena zahŕňa

  • ubytovanie na príslušný počet nocí
  • vybraný typ dopravy a stravovania
  • poistenie zájazdu proti úpadku cestovnej kancelárie

Základná cena nezahŕňa

  • cestovné poistenie
  • miestne taxy a poplatky (napr. pobytová taxa, vratná kaucia a pod.)
  • fakultatívne služby (za príplatok)
  • víza (pokiaľ sú potrebné)

Poznámka: Základná cena nie je vrátane táx a poplatkov.

Cena zájazdu zahŕňa cenu letenky v optimálnej knihovacej triede. Konečná cena sa tak môže od uvedenej sumy líšiť. Aktuálnu cenu vám radi overíme po zaslaní nezáväznej objednávky.

Informácie o zájazdu

Usporiadateľ: ESO travel s.r.o., IČO 35858559.
Názov hotela podľa usporiadateľa: IBEROSTAR Selection Paraiso Lindo *****
Lokalita podľa usporiadateľa: Riviera Maya, Riviera Maya
Tento zájazd je poistený pre prípad úpadku cestovnej kancelárie.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Iberostar Selection Paraíso Lindo Resort *****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 905 417
Dnes 8–16 h

Mexiko

Mexiko, oficiálnym názvom Spojené štáty mexické, je krajinou v Strednej Amerike. Územie Mexika je vďaka svojej rozľahlosti veľmi rôznorodé. Nájdeme tu piesočné pláže, hory, púšte, savany aj tropické pralesy. Najznámejším turistickým lákadlom sú pamiatky mayskej a aztéckej kultúry reprezentované monumentálnymi stavbami dávnych civilizácií. Dovolenka v Mexiku je rajom pre dobrodruhov, ktorí môžu kúpanie v Karibiku alebo Tichom oceáne kombinovať s poznávaním výnimočných prírodných a kultúrnych zaujímavostí. Výhodou tejto krajiny v Strednej Amerike je to, že si tu každý nájde to svoje, po čom naozaj túži. Prírodné scenérie mexického tropického pásu, jeho hory, sopky aj tamojšia biota sú naozaj úchvatné. Na druhej strane stojí netradičná stará kultúra, ktorej odkazy sú v Mexiku výnimočne zachované.

Mexiko - viac informácií

Nezáväzná objednávka

IBEROSTAR Selection Paraiso Lindo
    Mexiko, Quintana Roo, Playa Paraíso

Cena
2 238 EUR/os

Cestující

Číslo zájazdu: 1 905 417

Zájazd

osoba do 99 rokov na pevnom lôžku
2
1 839,00 €
povinný príplatok za letiskové taxy - osoba do 99 rokov
0
399,00 €

Poistenie

balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dospelý
2
82,32 €
balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dieťa do 18 rokov
0
49,92 €
samostatné poistenie storna Uniqa - osoba
0
33,00 €