Hotel Appartment Kolpinghaus

Rakúsko, Tirolsko, Kitzbühel

Appartment Kolpinghaus

  Rakúsko, Kitzbühel / Kirchberg, Oberpinzgau, Tirolsko, Kitzbühel
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

Veľký - dobre udržiavaný zrekonštruovaný apartmánový dom v centre mesta Kitzbühel v tesnej blízkosti k historickému centru mesta a pešej zóne.

umiestnenie a vzdialenosť

Verejný krytý bazén: Aquarena 500 m, Obchod s potravinami: 200 m, Nákupy: 100 m, Vlaková stanica: Kitzbühel 500 m, Letisko: Salzburg 80 km, Ľadovec: Kitzsteinhorn Kaprun 85 km, Stredisko: 800 m, Lyžiarske stredisko / Lyžiarsky vlek : Kitzbüheler Horn 400 m, Behať na lyžiach: Kitzbühel 1 km, Skibus (najbližšia zastávka): 100 m, Lyžiarske stredisko: Nie, Hotel Shuttle: Nie.

všeobecné vybavenie

WLAN: zdarma v areáli recepcie, Výťah, Parkovanie: NIE parkovanie v bezprostrednej blízkosti k dispozícii, obmedzené parkovanie vo vzdialenosti asi 500 metrov, Verejné parkovisko je vzdialené asi 1 km.

vybavenie izieb

Detská postieľka k dispozícii ako ďalšia posteľná bielizeň vo všetkých izbách, Sprcha / WC, Balkón / terasa, Rádio, Káblová TV.

vybavenie apartmanu

Kávovar, Mikrovlnná rúra, bez pecí.

typy izieb a apartmány

4 lôžko 2 izba Apt. Balkón, vstupná hala, 1 obývacia izba / spálňa s 2 pohodlnými jednolôžkovými rozkladacími lôžkami, 1 spálňa čiastočne s poschodovými posteľami, postele v rade alebo manželská posteľ, kuchynský kútik a posedenie, na 2. alebo 3. poschodí / prístup na internet), ~ 45 m2, 6 lôžok 2 izby app, balkón, obývacia izba s 2 pohodlnými jednolôžkovými rozkladacími lôžkami, spálňa pre 4 osoby (s manželskou posteľou a poschodovou posteľou pre dve osoby), kuchynský kútik s posedením, 3. poschodie (bez W-Lan / internet), ~ 45 m2, 6 lôžok 3 izba Apt. Balkón alebo terasa, obývačka / spálňa pre 1 osobu, spálňa pre 3 osoby, spálňa pre 2 osoby so samostatnými lôžkami, kuchyňa s posedením, 3. poschodie, (bez W-Lan / internet), ~ 55 m2, 2 lôžka 1 izba Apt. Balkón alebo terasa, obývacia izba / spálňa s kuchynským kútom a samostatnou kúpeľňou, oddelené postele alebo postele v rade, 4. poschodie (bez W-Lan / internet), ~ 23 m2, 2 lôžka 2 izby Apt. Balkón, spálňa s manželskou posteľou, kuchyňa s posedením, 4. poschodie, oddelené postele alebo postele v rade, ~ 30 m2.

Zahrnuté v bytoch

Elektrická energia, Voda, Povinné záverečné upratovanie, Posteľná bielizeň: 1 x za týždeň, Kúrenie.

Stravovanie

Žiadne jedlá.

Deti

Detská postieľka: pri predbežnej rezervácii.

Domáci maznáčikovia

Max. 1 domáce zviera na apartmán, zadarmo bez jedla.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Appartment Kolpinghaus
Vzdialenosť od zjazdovky: 400 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 977 749
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-appartment-kolpinghaus-kitzbuhel-rakusko-z977749/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií