Hotel Residence Albare

  Taliansko, Trentino - Alto Adige, Marilleva 1400

Rezidence Albare/Solaria

  Taliansko, Skirama Dolomiti Adamello Brenta, Trentino - Alto Adige, Val di Sole, Marilleva / Folgarida, Marilleva 1400
Poloha

apartmány se nachází  u lanovky, která spojuje oblast Skirama Adamello-Brenta (Marilleva – Folgarida a Madonna di Campiglio). Rezidence je součástí rezidenčního centra Marilleva 1400, kde je i nákupní centrum.

Ubytování

standardní ubytování v  jednoduchých apartmánech až pro 4 - 6 osob, které mají vybavený kuchyňský kout, koupelnu se sprchou a WC, TV, mikrovlnka nebo normální trouba. Byty jsou dle zařízení rozděleny na standard (menší a místnosti jsou odděleny shrnovacími dveřmi nebo dřevěnou zástěnou) a superior (prostornější). Mono pro 3-4 osoby pouze superior –  jedna místnost s dvougaučem a gaučem,  bilo pro 4 osoby  – ložnice s manželskou postelí, obývací pokoj s rozkládacím gaučem,  Bilo pro 4-6 osob – ložnice s manželskou postelí a palandou, obývací pokoj s rozkládacím gaučem, TV. Pokoje v apartmánech mohou být odděleny dřevěnou zástěnou nebo posuvnými dveřmi. Trilo pro 6 osob – ložnice s manželskou postelí, ložnice s palandou, obývací pokoj s rozkládacím gaučem. Na vyžádání apartmány superior. 

Vybavení

nákupní centrum, společenská místnost s TV, půjčovna lyží, bar, restaurace, pizzeria, diskotéka, solárium, parkování, lyžárna. 

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Residence Albare ****
Vzdialenosť od zjazdovky: 50 m
Rezidence Albaré
Vzdialenosť od zjazdovky: priamo pri zjazdovke
Solaria Club Hotel & Residence ****
Vzdialenosť od zjazdovky: 50 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 695 816
Dnes 8–16 h

Taliansko

Je krajinou horských masívov, dlhých piesočnatých pláží aj bohatej histórie, ktorú môžeme obdivovať rovnako vo veľkých mestách, ako aj na vidieku. Taliansko sa môže pýšiť svojimi dejinami aj prírodnými krásami, z ktorých 51 je zapísaných do zoznamu pamiatok UNESCO. Či už pôjdete na dovolenku do Talianska v zime alebo v lete, prípadne si ju zvolíte ako cieľ vášho eurovíkendu, talianska kuchyňa vám poskytne kulinárske zážitky, na ktoré budete dlho spomínať. Z prímorských regiónov možno odporučiť najobľúbenejšie Benátsko, taktiež Kalábriu, Palmovú riviéru, Toskánsko, Abruzzo a pod. Počas zimnej sezóny je Taliansko lyžiarskym rajom. Vyznávači zimných športov z celého sveta mieria hlavne do Trentina - Alta Adige, Južného Tirolska, alebo prepojených gigantov Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Rím zase patria medzi najobľúbenejšie ciele vyznávačov eurovíkendov.

Taliansko - viac informácií