Hotel Mountain Residence Montana

  Taliansko, Trentino - Alto Adige, Santa Maddalena / Sankt Magdalena

MOUNTAIN RESIDENCE MONTANA

    Taliansko, Dolomiti Superski, Južné Tirolsko, Trentino - Alto Adige, Kronplatz / Plan de Corones, Santa Maddalena / Sankt Magdalena
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Charakteristika

rodinná rezidencia leží na pokojnom mieste v údolí Valle di Casies, uprostred lyžiarskych stredísk Kronplatz a Val Pusteria, ktoré sú súčasťou Dolomiti Superski. Rezidencia je ideálna pre rodiny s deťmi a začínajúcich lyžiarov, ktorí môžu lyžovať na menšom vleku vzdialenom 300 m.

Ubytovanie

apartmány COMFORT - jednoducho zariadené, vždy s vybaveným kuchynským kútom, kávovar, SPR+WC, TV, terasa alebo balkón. apartmány PREMIUM - novo zariadené, vždy s vybaveným kuchynským kútom, kávovar, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, SPR+WC, fén, TV, Wi-Fi (za jednorázový poplatok 5€), terasa alebo balkón. A2 Comfort: (max. 2 osoby) štúdio (jedna miestnosť) s dvojlôžkom, kuchynský kút. B4 Comfort: (max. 4 osoby) spálňa s dvomi lôžkami, denná miestnosť s kuchynským kútom a rozkladacím dvojlôžkom. C4 Comfort: (max. 4 osoby) spálňa s dvojlôžkom, spálňa s dvomi lôžkami, denná miestnosť s kuchynským kútom. A2 Premium: (max. 2 osoby) štúdio (jedna miestnost) s dvojlôžkom, kuchynský kút. B2 Premium: (max. 2 osoby) spálňa s dvomi lôžkami, denná miestnosť skuchynským kútom. C5 Premium: (max. 5 osôb) spálňa s dvojlôžkom, spálňa s dvomi lôžkami, denná miestnosť s kuchynským kútom.

Postieľka

na vyžiadanie pre dieťa do 3 rokov, zdarma (max. 1x postieľka/ apartmán).

Služby

recepcia, Wi-Fi v spoločných priestoroch (za jednorázový poplatok 5€), lyžiareň, práčovňa (za poplatok). Wellness: sauna, turecké kúpele, relaxačná zóna.

Parkování

pri rezidencii (zdarma, do vyčerpania miest).

Vzdialenosť od centra

500 m.

Zviera

povolené len malé, na vyžiadanie, zdarma.

Ski

Vzdialenosť od zjazdoviek: 300 m lyžiarsky vlek Val Casies, 27 km zjazdové trate Kronplatz - Olang 1°/Lorenzi, 27 km zjazdové trate Val Pusteria - Dobbiaco. Vzdialenosť od bežeckých tratí: 500 m bežecké trate Val Casies. Vzdialenosť od skibusu: 700 m. Lyžiarkse školy: 300 m lyžiarska škola Val Casies - S. Maddalena. Požičovňa lyží: 700 m S. Maddalena. Úschovňa lyží: v rezidencii, 20 km Monguelfo - vlaková stanica, cca 20 €/box pre 2 osoby/4-7 dní.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 707 898
Dnes 8–16 h

Taliansko

Je krajinou horských masívov, dlhých piesočnatých pláží aj bohatej histórie, ktorú môžeme obdivovať rovnako vo veľkých mestách, ako aj na vidieku. Taliansko sa môže pýšiť svojimi dejinami aj prírodnými krásami, z ktorých 51 je zapísaných do zoznamu pamiatok UNESCO. Či už pôjdete na dovolenku do Talianska v zime alebo v lete, prípadne si ju zvolíte ako cieľ vášho eurovíkendu, talianska kuchyňa vám poskytne kulinárske zážitky, na ktoré budete dlho spomínať. Z prímorských regiónov možno odporučiť najobľúbenejšie Benátsko, taktiež Kalábriu, Palmovú riviéru, Toskánsko, Abruzzo a pod. Počas zimnej sezóny je Taliansko lyžiarskym rajom. Vyznávači zimných športov z celého sveta mieria hlavne do Trentina - Alta Adige, Južného Tirolska, alebo prepojených gigantov Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Rím zase patria medzi najobľúbenejšie ciele vyznávačov eurovíkendov.

Taliansko - viac informácií