Be Cosy Apart Hotel

  Maurícius, Severné pobrežie, Trou aux Biches

Aparthotel Be Cosy

    Maurícius, Severné pobrežie, Trou aux Biches
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Novopostavený aparthotel leží v severozápadnej časti ostrova v centre dedinky Trou Aux Biches. Mestečko Grand Baie je vzdialené 15 minút jazdy.

Vybavenie

Recepcia, reštaurácia, bar, bazén, zmenáreň.

Izby

ST: kúpeľňa/WC (sprcha, sušič na vlasy), klimatizácia, ventilátor, trezor, telefón, TV, obývací priestor kombinovaný s kuchynským kútom, balkón alebo terasa. AP1: pozri ST, navyše oddelená miestnosť. Minimálna obsadenosť 3 osoby.

Stravovanie

Bez stravovania. Možnosť dokúpenia raňajok alebo polpenzie (raňajky formou bufetu, večere formou menu).

Pláž

Piesočnatá pláž je vzdialená 100 m od hotela.

Športová ponuka

Za poplatok: potápanie.

Internet

Za poplatok: WiFi v rezorte.

Platobné karty

VISA, MC.

Maximálna obsadenosť

Štúdio (ST): 3 dospelí/2 dospelí + 1 dieťa/2 dospelí/1 dospelý + 2 deti/1 dospelý + 1 dieťa/1 dospelý Apartmán (AP1): 3 dospelí/2 dospelí + 1 dieťa/2 dospelí/1 dospelý + 2 deti/1 dospelý + 1 dieťa/1 dospelý Dieťa do 12 rokov

Doba transferu

90 min

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Be Cosy Apart Hotel ***
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 100 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 709 688
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-aparthotel-be-cosy-severni-pobrezi-mauricius-z709688/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Maurícius

Čoraz viac obľúbeným rajom slovenských turistov sa stáva prekrásny ostrov v Indickom oceáne, ktorý sa nazýva Maurícius. Považuje sa často za najkrajší na svete, čomu zodpovedá jeho čarovné prostredie. Belavé pláže s jemným pieskom, tyrkysové more, aleje paliem, divoká tropická vegetácia a ústretoví ľudia, to je vizitka Maurícia. Ostrov je obklopený korálovým útesom, takže k jeho jedinečným možnostiam patrí aj pozorovanie podmorského sveta. K tomuto tropickému ostrovu patrí aj ostrov Rodrigues a niekoľko menších ostrovov. Maurícius bol vo svojej histórii kolóniou mnohých európskych štátov, vrátane Francúzska a Veľkej Británie. Vďaka tomu tu popri jedinečnej exotickej prírode nájdeme aj historické mestečká so zachovanými unikátnymi pamiatkami. Na ostrove prevláda slnečné počasie a stabilné teploty okolo 28 °C. Vďaka vlhkému tropickému vzduchu sa tu občas priženú aj veľké búrky.

Maurícius - viac informácií