Hotel Hapimag Resort Bad Gastein

  Rakúsko, Salzbursko, Bad Gastein

Hapimag Resort Bad Gastein

  Rakúsko, Gasteinertal / Grossarltal, Rakúske termály, Salzbursko, Bad Gastein
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

Historické Kaiserhof a 3 prístavby s apartmánmi sú prepojené chodbami. V reštaurácii sa podávajú tradičné rakúske jedlá. Activ: Lyžovanie, bežecké lyžovanie, turistika a wellness môžu byť perfektne kombinované.

umiestnenie a vzdialenosť

Centrum: Bad Gastein 1,5 km, Verejný krytý bazén: Termálne kúpalisko Bad Gastein 1,5 km, Potraviny: v objekte 0 m, Nákupy: Bad Gastein 1,6 km, Vlaková stanica: Bad Gastein 1,5 km, Autobusová zastávka: Bad Gastein 60 m, Letisko: Salzburg 90 km, Resort Nadmorská výška: 1000 m, Lyžiarsky vlek: Bad Gastein 1,5 km, Behať na lyžiach: Bad Gastein 3 km, Skibus (nasledujúca zastávka): 60 m, Lyžovanie / varenie: Nie, Hotelová kyvadlová doprava: Nie.

všeobecné vybavenie

Recepcia, Úschovňa batožiny, Hala/lobby, Čitáreň, WLAN: zadarmo, Lyžiareň, Úschovňa bicyklov, Výťah, Garáž: platí sa na mieste, Euro 5,- noc, Reštaurácia, Bar, Terasa: letná, Nefajčiarsky objekt, Záhrada: leto, Trávnik: leto, Mini-market.

vybavenie izieb

Detská postieľka ako ďalšia posteľná bielizeň vo všetkých izbách, Sprcha / WC, Sušič na vlasy, Župan na zapožičanie: platí sa na mieste, Euro 15, - za pobyt, (Wellnessset: 1 župan, 1 wellness uterák, 1 uterák) niektoré, Kúrenie, Posedenie, Pohovka, Rádio: cez TV, Káblová televízia, WLAN: zadarmo, Trezor: zadarmo, Nefajčiarske.

vybavenie apartmanu

Kuchyňa; Kávovar: Nespresso, varná kanvica, mikrovlnná rúra, jedálenský kút, dvojlôžková izba, chladnička, práčka: v práčovni pre všetkých hostí.

typy izieb a apartmány

4 lôžka 2 izby apt., Spálňa s manželskou posteľou, obývacia izba s rozťahovacím gaučom pre 2 osoby, niektoré s balkónom, sprcha / WC, 39 - 46 m2.

Fitness, wellness

Wellness oblasť: ~ 70 m2, pre deti od 14 rokov. Krytý bazén: Pre deti od 6 rokov. Iba pod dohľadom dospelých. Krytý bazén: ~ 55 m2, parný kúpeľ, termálny bazén, sauna, infračervená kabína, Otváracie hodiny: otvorené v zime od 15:00 do 22:00, v lete od 17:00 do 21:00.

Fitness, Wellness, Služby na mieste

Masáže: na vyžiadanie.

Stravovanie

Bez jedla; Uvítací nápoj.

Stravovanie za príplatok

Raňajkový bufet: možné len v piatok, sobotu a nedeľu: 9,5 za osobu /deň, dieťa 5 - 11,9 rokov 4,75 € osoba/deň.

Aktivity v cene

Fitnes, stolný futbal.

Deti

Detská postieľka: na vyžiadanie a dostupnosť, Playroom, Požičiavanie hier, Detské ihrisko, Detská stolička.

Domáci maznáčikovia

Iba na vyžiadanie, EUR 68, - za pobyt splatný na mieste bez jedla.

Zahrnuté v bytoch

Elektrina, voda, osušky: prechod z 8. noci, uteráky: zmena od 8. noci, posteľná bielizeň: zmena od 8. noci, kúrenie, uteráky na uteráky, stolová bielizeň: 1 x za týždeň.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 813 524
Dnes 8–16 h

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií