Hotel Appartements & Studios Charco Del Conde

  Španielsko, La Gomera, Valle Gran Rey

Studios & Appartements Charco del Conde

    Španielsko, La Gomera, Valle Gran Rey
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Nasledujúci text je strojovo preložený... zobraziť v origináli zobraziť v origináli
VÝHODNÉ MIESTO ... 2 HORÚCE VODY BAZÉNY ... TICHÉ ZARIADENIA ...




• 24 hodinová spokojnosť

• JAZDNÝ NÁVŠTEV DO HOTELU




Poloha: Pokojné, oddelené iba pobrežnou cestou od pláže lávové. Neďaleko sa nachádzajú reštaurácie a bary. Centrum a prístav sú vzdialené len asi 300 metrov. Doba prepravy: približne 150 až 165 minút (vrátane prechodu trajektom).




Vybavenie: Komplex má 100 izieb rozložených na 3 budovách. K ďalším zariadeniam patrí recepcia, Wi-Fi vo verejných priestoroch (vrátane) a salónik. Vonku sa nachádzajú 2 sladkovodné bazény a slnečná terasa. V bazénoch sú k dispozícii plážové lehátka a slnečníky.




Ubytovanie: Štúdiá (B1-2B) sa nachádzajú v prízemí a majú kombinovanú obývaciu izbu / spálňu, kuchynský kút s chladničkou, trezor, satelitnú televíziu, telefón, kúpeľňu s vaňou a integrovanú sprchu, WC a zariadenú terasu s výhľadom na bazén. Štúdiá (B1-2C) s výhľadom na more, inak ako B2B. Apartmány (A2-3B) sa nachádzajú v 1. poschodí, ponúkajú samostatnú spálňu a balkón, inak ako B2B. Alternatívne byty (A2-3C) s výhľadom na more, inak A2B. Pravidelné čistenie, výmena bielizne a uteráka je súčasťou balenia.




Jedlo a pitie: Bez jedla.




Šport / Aktivity: Za poplatok: minigolf.




Info: Kategória krajiny: 2 tlačidlá.




Aktuálne informácie: Pre neskoré príchody, skoršie odchody alebo zmeny letových časov sa môže vyžadovať prechodný pobyt na Tenerife. V takomto prípade budú potrebné ubytovanie a prevody organizované sprievodcom.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Appartements & Studios Charco Del Conde **
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 20 m

Popis ubytovania a programu zájazdu v origináli

Nasledujúci text je zobrazený v origináli ... zobraziť strojový preklad
HERVORRAGENDE LAGE ... 2 SÜSSWASSERPOOLS ... RUHIGE ANLAGE ...




• 24-STUNDEN-ZUFRIEDENHEITSVERSPRECHEN

• REISELEITERBESUCH IM HOTEL




Lage: Ruhig, nur durch eine Uferstraße vom Lavastrand getrennt. Restaurants und Bars befinden sich in der Nähe. Das Zentrum und der Hafen sind jeweils nur ca. 300 m entfernt. Transferzeit: ca. 150 bis 165 Minuten (inklusive Fährüberfahrt).




Ausstattung: Die Anlage verfügt über 100 Zimmer, die sich auf 3 Gebäude verteilen. Zu den weiteren Einrichtungen gehören eine Rezeption, WLAN in den öffentlichen Bereichen (inklusive) und ein Aufenthaltsraum. Im Außenbereich befinden sich 2 Süßwasserpools und eine Sonnenterrasse. Liegen und Sonnenschirme sind an den Pools inklusive.




Unterbringung: Studios (B1-2B) sind ebenerdig gelegen und verfügen über einen kombinierten Wohn-/Schlafraum, eine Küchenzeile mit Kühlschrank, Mietsafe, SAT-TV, Telefon, Bad mit Badewanne und integrierter Dusche, WC und eine möblierte Terrasse mit Poolblick. Studios (B1-2C) mit Meerblick, sonst wie B2B. Appartements (A2-3B) liegen im 1. Stock, bieten ein separates Schlafzimmer und einen Balkon, sonst wie B2B. Wahlweise auch Appartements (A2-3C) mit Meerblick, sonst wie A2B. Regelmäßige Reinigung, Wäsche- und Handtuchwechsel inklusive.




Essen & Trinken: Ohne Verpflegung.




Sport/Aktivitäten: Gegen Gebühr: Minigolf.




Info: Landeskategorie: 2 Schlüssel.




Aktuelle Informationen: Bei späten Ankünften, frühen Abflügen oder Flugzeitenänderungen kann eine Zwischenübernachtung auf Teneriffa erforderlich sein. In diesem Fall werden die notwendigen Unterkünfte und Transfers durch die Reiseleitung organisiert.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 732 156
Dnes 8–16 h

Lokalita

Španielsko

Španielsko zaberá väčšinu Pyrenejského polostrova. Jeho súčasťou sú aj Kanárske ostrovy a známe Baleárske ostrovy Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárske ostrovy sú známou celoročne vyhľadávanou destináciou, kde môžete spoznávať Gran Canariu, Tenerife alebo Fuerteventuru. Pevninská časť Španielska je veľmi rôznorodá. Vo vnútrozemí je skôr hornatá a severnú hranicu tvorí horský masív Pyreneje. Najväčšie turistické lákadlo jednoznačne predstavujú španielske pláže a množstvo architektonických a kultúrnych zážitkov, ktoré táto krajina ponúka po celý rok. Najatraktívnejšie pevninské riviéry sú Costa Brava a Andalúzia. Určite vás nadchne španielsky temperament, výborná kuchyňa, národná hrdosť a tradície. Krajina je rajom pre pestovanie ovocia a zeleniny. Španielsko je aj krajinou eurovíkendov (Madrid a Barcelona). Panujú tu horúce letá ojedinele s teplotami až okolo 40 °C. Andalúzia ponúka letné počasie až do októbra, Kanárske ostrovy sú celoročne vhodným miestom pre cestovateľské zážitky.

Na Baleárských ostrovoch bola novo zavedená turistická taxa, ktorá závisí na ktegórii hotela, v ktorom sú klienti ubytovaní:

Výška turistickej taxy (vrátane dane) je stanovená vládou a závisí na oficiálnej kategórii ubytovacieho zariadenia, v ktorom sú klienti ubytovaní.

Hlavná sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategórie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategórie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategórie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedľajšia sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategórie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategórie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategórie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pre všetky osoby nad 16 rokov, ktoré navštívia Baleárské ostrovy. Klienti, ktorí trávia na ostrovoch 9 dní a viac, platí od 9. dňa 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vyberaná v hotovosti na mieste pobytu, priamo v ubytovacích zariadeniach

Španielsko - viac informácií