Hotel do Caracol

  Portugalsko, Azorské ostrovy, Angra do Heroísmo [Terceira]

DO CARACOL

    Portugalsko, Azorské ostrovy, Angra do Heroísmo [Terceira]
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poznámka

U vánočních a silvestrovských pobytů si některé hotely účtují povinný příplatek vánoční a silvestrovské galavečeře - informace si prosím ověřte v CK.

Poloha

Hotel Do Caracol se nachází v západní části města Angra do Heroísmo (Silveira´s balneary zone), které bylo zapsáno do seznamu kulturního světového dědictví UNESCO. Hotel nabízí nádherný výhled na zátoku a pláž Fanal a na známý vrcholek Mont Brasil.

Vybavení hotelu

Moderní hotel Do Caracol nabízí prostornou halu z recepcí, typickou restauraci, snack bar, bar u bazénu, piano bar „Monte Brasil“, konferenční místnosti s kapacitou 120 osob, auditorium s tlumočnickou kabinou a kapacitou 200 osob, kadeřníka, kosmetický salon, auto půjčovnu a privátní parkoviště.

Vybavení pokoje

Hotel Do Caracol nabízí 100 plně vybavených pokojů s koupelnou/WC, klimatizací, minibarem, elektronickým trezorem, TV se satelitním příjmem, telefonem s připojením na internet.

Sport a zábava

Hotel nabízí svým hostům mnoho možností jak strávit volný čas: posilovnu, saunu, turecké lázně, jacuzzi, aerobic, vnitřní bazén s ohřívanou vodou, squash, škola potápění. Golfové hřiště je od hotelu vzdáleno cca 12 km. Tenisové kurty jsou vzdáleny 800 metrů od hotelu (speciální cena pro hotelové hosty).

Náš názor

Hotel uspokojí i tu nejnáročnější sportovně založenou klientelu.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Hotel do Caracol ****
Typ pláže: mólo, betónové pláty
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 739 276
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-do-caracol-azorske-ostrovy-portugalsko-z739276/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Portugalsko

Z dvoch krajín na Pyrenejskom polostrove predstavuje Portugalsko tú menšiu a hlavne nedocenenú turistickú destináciu. Portugalsko láka každoročne tisíce Slovákov na vôňu pomarančov i ďalšieho ovocia, ako aj na chuť pravého portského vína. Juh krajiny je preslávený nádhernými plážami a bohatým nočným životom. Ide predovšetkým o oblasť Algarve, kde je vybudovaných najviac hotelov a je tu najteplejšie more v rámci Portugalska. Stred krajiny uspokojí milovníkov histórie vďaka početným kultúrnym pamiatkam a hlavnému mestu Lisabon. Sever zas vábi na staré ľudové tradície v malých dedinkách a na povestné vínne pivnice. Je tu najväčšia sila portugalského patriotizmu a centrom oblasti je veľmi známe Porto. Portugalsko má asi desať a pol milióna obyvateľov, asi rovnako ako Česká republika. K Portugalsku patria aj ďalšie dve obľúbené ostrovné destinácie, ktorými sú Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1.5.2017 bude v meste Santa Cruz na portugalskom ostrove Madeira vyberaná pobytová taxa ecotax vo výške 1 EUR/os./noc, max 5 EUR/os./pobyt. Poplatok bude hradený priamo v mieste pobytu ubytovateľovi. Nariadenie sa vzťahuje na všetky typy ubytovacích zariadení v obci Santa Cruz. Od poplatku sú oslobodené osoby do 18 rokov.

Portugalsko - viac informácií