Apartmánový komplex Lavande

  Chorvátsko, Krk, Malinska

Apartmány Lavande

    Chorvátsko, Chorvátské ostrovy, Krk, Malinska
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Krátky popis

Apartmány v blízkosti pláže, v rovnomennom komplexe Lavande ponúkajú všetko, čo potrebujete pre bezstarostnú dovolenku na ostrove Krk, v stredisku Malinska.

O ubytovaní

Poloha: apartmánový komplex sa nachádza v borovicovom parku, apartmány sú vzdialené od pláže cca 200 m. Pláže sú kamienkové, miestami vybetónované platne, resp. skalnaté útesy. Do centra strediska Malinska je to cca 1000 m.
Popis: súčasťou apartmánového komplexu Lavande je recepcia, Wi-Fi na recepcii. Parkovanie na parkovisku strediska je zdarma. V blízkosti sa nachádza obchod s rozličným tovarom, reštaurácia, aperitív bar na pláži. Slnečníky a ležadlá na pláži sú za poplatok.
Ubytovanie: apartmán typu 1/2+2 pozostáva z 2-lôžkovej spálne a obývacej miestnosti (2 lôžka) spojenej s kuchynskou a jedálenskou časťou. Kuchynská časť je vybavená základným inventárom na varenie a stolovanie, je tu elektrická dvojplatnička na varenie, malá chladnička s mrazničkou. Apartmán má kúpeľňu so sprchou a WC, balkón alebo terasu (orientovanú smerom na more). K vybaveniu apartmánu patrí SAT TV, kávovar.
Stravovanie: vlastné.
Šport a zábava: za poplatok - vodné športy, možnosti spoločenského vyžitia v meste Malinska.

Doplňujúce informácie

Pobyty sú možné na minimum 3 nocí.
Nástupy na pobyt sú možné každý deň.
Pes (na vyžiadanie) platí sa na mieste 8,80 € / deň.
Dieťa do 3 r. ako 5. osoba v apartmáne – ZDARMA.
Mimoriadna zľava 5% platí pri zakúpení a uhradení 100% ceny zájazdu do 31.3.2019.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Apartmánový komplex Lavande ***
Typ pláže: skalnatá, betónové pláty, kamienková
Vzdialenosť od pláže: 200 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 863 747
Dnes 8–16 h

Lokalita

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií