Hotel Vila Zvonko

  Chorvátsko, Severná Dalmácia, Vodice

Vila ZVONKO

    Chorvátsko, Severná Dalmácia, Šibenik, Vodice
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

Poloha: vila sa nachádza v stredisku Vodice cca 1 km od centra, 300 m od mora a pláže. Parkovanie pri vile. Upratovanie si klienti počas pobytu zabezpečujú sami.

Ubytovanie:

Štúdio/3 – jedna miestnosť s dvomi pevnými lôžkami a s jednou prístelkou, kuchynský kút, kúpeľňa s WC, terasa, klimatizácia za príplatok ( platí sa na mieste).

App/2+2 – spálňa, obývacia časť s rozkladacím gaučom pre 2 osoby a kuchynským kútom, kúpeľňa s WC, TV, balkón, klimatizácia za priplatok ( platí sa na mieste).

App/4 – 2 spálne, obývacia časť s kuchynským kútom, kúpeľňa s WC, TV, balkón, klimatizácia na vyžiadanie za poplatok 7 €/deň (platí sa na mieste).

Stravovanie: individuálne alebo možnosť dokúpiť polpenziu v hoteli Nikola (raňajky – bufetové stoly, večera – výber z 3 jedál, šaláty – bufet)

Pláž: okruhliaková, cca 300 m.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Vila Zvonko ***
Typ pláže: kamienková
Vzdialenosť od pláže: 300 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 763 932
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-vila-zvonko-severna-dalmacia-chorvatsko-z763932/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií