Iberostar Tucán Hotel

  Mexiko, Quintana Roo, Playa del Carmen

IBEROSTAR TUCAN ALL INCLUSIVE

    Mexiko, Quintana Roo, Playa del Carmen
Detail ponuky a možnosti k dovolenke:
Popis

resort vhodný pre páry, ale najmä pre rodiny s deťmi priamo na pláži Playa del Carmen. Centrum Playa del Carmen je vzdialené len 2,5 km od hotela, vodný park Xcaret len cca 3,5 km. Do obľúbenej turistickej lokality Tullum sa dostanete po hodine jazdy autom. Letisko v Cancúne je vzdialené cca 61 km.

Vybavenie

24-hodinová recepcia, concierge, zmenáreň, 4 bazény, 4 reštaurácie a 6 barov, fitness, SPA, nákupné možnosti, profesionálne zábavné shows, detský klub Star Camp (3 vekové kategórie: 4-7 r., 8-12 r., 13-17 r.), detský bazén so šmykľavkami, detské ihrisko, detské menu v reštaurácii, babysitting, lekárska pomoc, salón krásy. Wi-Fi pripojenie je k dispozícii zdarma.

Pláž

priamo pri piesočnatej pláži. Pre hostí sú k dispozícii ležadlá, slnečníky aj plážový bar.

Zábava a šport

fitness (od 16 r.), tenis, vodné športy (kajaky, katamarány, šnorchlovanie, windsurfing), potápačské centrum PADI, 18-jamkové golfové ihrisko (v blízkosti hotela), SPA centrum, masáže, hydroterapia, turecké kúpele, animačné a zábavné programy, večerný program, živá hudba.

Stravovanie

all inclusive. V resorte sa nachádza hlavná bufetová reštaurácia s medzinárodnou kuchyňou Tulum Restaurant, reštaurácia Palapa Uxmal s ponukou raňajok a obedov (medzinárodná kuchyňa) a á la carte večerí (ponuka steakov, rýb a rebierok), ázijská Bonsai Japanese Restaurant a Mare Monstrum Restaurant so stredomorskou kuchyňou. K dispozícii je až 6 barov: Tikal Lobby Bar, La Cascada Pool Bar pri bazéne, El Chiringuito Beach Club na pláži, Ice Cream Parlor (zmrzlina), La Plaza a Sports Bar (pre hostí od 18 rokov).

Vybavenie izieb

324 izieb, 26 suít - trezor, TV, minibar, kávovar, ventilátor, balkón/terasa. Všetky izby sú klimatizované a nefajčiarske. Wi-Fi pripojenie je na izbách zdarma. Štandardným typom ubytovania je Double Room. Za príplatok je možné ubytovanie v suitách alebo v rodinnej izbe.

Poznámka

Typy izieb sú: Double, Double Near Pool, Junior Suite, Double Superior by the Pool, Junior Suite Ocean Front, Junior Suite Ocean Front Beach Access, Rose Gold Penthouse Suite, Family Two Bedrooms, Suite Presidental.

Základná cena zahŕňa

  • ubytovanie na príslušný počet nocí
  • vybraný typ dopravy a stravovania
  • poistenie zájazdu proti úpadku cestovnej kancelárie

Základná cena nezahŕňa

  • cestovné poistenie
  • miestne taxy a poplatky (napr. pobytová taxa, vratná kaucia a pod.)
  • fakultatívne služby (za príplatok)
  • víza (pokiaľ sú potrebné)

Poznámka: Základná cena nie je vrátane táx a poplatkov.

Cena zájazdu zahŕňa cenu letenky v optimálnej knihovacej triede. Konečná cena sa tak môže od uvedenej sumy líšiť. Aktuálnu cenu vám radi overíme po zaslaní nezáväznej objednávky.

Informácie o zájazdu

Usporiadateľ: ESO travel s.r.o., IČO 35858559.
Názov hotela podľa usporiadateľa: IBEROSTAR TUCAN ALL INCLUSIVE *****
Lokalita podľa usporiadateľa: Playa del Carmen, Playa del Carmen
Tento zájazd je poistený pre prípad úpadku cestovnej kancelárie.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Iberostar Tucán Hotel *****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 905 405
Dnes 8–16 h

Mexiko

Mexiko, oficiálnym názvom Spojené štáty mexické, je krajinou v Strednej Amerike. Územie Mexika je vďaka svojej rozľahlosti veľmi rôznorodé. Nájdeme tu piesočné pláže, hory, púšte, savany aj tropické pralesy. Najznámejším turistickým lákadlom sú pamiatky mayskej a aztéckej kultúry reprezentované monumentálnymi stavbami dávnych civilizácií. Dovolenka v Mexiku je rajom pre dobrodruhov, ktorí môžu kúpanie v Karibiku alebo Tichom oceáne kombinovať s poznávaním výnimočných prírodných a kultúrnych zaujímavostí. Výhodou tejto krajiny v Strednej Amerike je to, že si tu každý nájde to svoje, po čom naozaj túži. Prírodné scenérie mexického tropického pásu, jeho hory, sopky aj tamojšia biota sú naozaj úchvatné. Na druhej strane stojí netradičná stará kultúra, ktorej odkazy sú v Mexiku výnimočne zachované.

Mexiko - viac informácií

Nezáväzná objednávka

IBEROSTAR TUCAN ALL INCLUSIVE
    Mexiko, Quintana Roo, Playa del Carmen

Cena
2 158 EUR/os

Cestující

Číslo zájazdu: 1 905 405

Zájazd

osoba do 99 rokov na pevnom lôžku
2
1 759,00 €

Poistenie

balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dospelý
2
75,46 €
balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dieťa do 18 rokov
0
45,76 €
samostatné poistenie storna Uniqa - osoba
0
33,00 €