Hotel LUX* Grand Baie Resort & Residences

  Maurícius, Severné pobrežie, Grand Baie

Merville by Lux

    Maurícius, Severné pobrežie, Grand Baie
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Program
1: ODLET Z VIEDNE
Odlet z Viedne. Odbavenie 2 hodiny pred odletom.
2: PRÍLET NA MAURÍCIUS
Prílet na Maurícius. Transfer z letiska do hotela, ubytovanie, voľno. Pobyt s raňajkami, polpenziou alebo s All Inclusive podľa zvoleného hotela.
3 - 8: POBYT NA MAURÍCIUSE
Maurícius ponúka ideálne podmienky na dovolenku pre rodiny s deťmi. Nachádzajú sa tu iba jemné piesočnaté pláže. Hotely ponúkajú väčšinu vodných športov zadarmo. Počas pobytu nezabudnite navštíviť hlavné mesto Port Louis, kde si prezriete miestne trhovisko, pevnosť Fort Adelaide, miestne divadlo či horu Singal Hill. Ďalej odporúčame navštíviť krokodílí park La Vanille, miestne akvárium, vtáčí park Casela alebo prírodný park Le Val. Všetky výlety sa dajú zakúpiť na hotelovej recepcii. Odporúčame však požičať si osobné auto, alebo džíp a spoznať vnútrozemie tohto nádherného ostrova (pozor - nezabudnite si medzinárodný vodičský preukaz).
9: ODLET DO VIEDNE
Raňajky. Voľno na kúpanie. Transfer na letisko a odlet do Viedne.
10: PRÍLET DO VIEDNE
Prílet do Viedne.
Ceny zájazdov sú kalkulované s cenami leteniek v optimálnej knihovacej triede. V prípade drahších leteniek bude táto cena zohľadnená v aktuálnej cenovej ponuke. Príplatky za nadštandardné ubytovanie spracujeme na vyžiadanie. Hotely z našej ponuky sú vždy na vyžiadanie a spätné potvrdenie !
Termíny je možné predlžovať a odlety môžu byť aj z Budapešti a Prahy.
COVID garancia – priplaťte si sumou 5,- EUR/osoba/deň garanciu preplatenia storno poplatkov ak budete pozitívne testovaný na COVID–19 v lehote 14 dní a menej pred nástupom na zájazd.
Klient si túto službu musí v CK objednať a uhradiť poplatok „COVID garancia” vo výške 5,- Eur/osoba/ deň. Táto položka musí byť jasne uvedená v zmluve o zájazde ako samostatný poplatok. Podmienkou je, že klient musí mať cez CK objednané aj komplexné cestovné poistenie ECP PLUS a STORNO PLUS na celkovú cenu zájazdu.
V prípade, že klient pred vycestovaním dostane pozitívny výsledok PCR testu na COVID-19 14 dní a menej pred nástupom na zájazd, cestovná kancelária deklaruje, že klient, ktorý si zakúpil komplexné cestovné poistenie ECP PLUS a zaplatil poplatok „COVID garancia”, má nárok na preplatenie stornopoplatku od CK a teda má nárok na vrátenie uhradenej zálohy za zájazd, na ktorý z tohto dôvodu nenastúpi. Nárok na preplatenie stornopoplatku vzniká pre všetky spolucestujúce osoby na spoločnej zmluve o zájazde v prípade, že majú zaplatené cestovné poistenie ECP a poplatok „COVID garancia”.

Popis hotelu Merville by Lux *** 3*

Popis: príjemný pokojný hotel so 169 izbami sa nachádza iba 10 minút chôdze od strediska Grand Bay s množstvom reštaurácií, barov a obchodov všetkého druhu; vzdialenosť 20 minút od hlavného mesta Port Louis.

Vybavenie: reštaurácia, bar, bazén, fitness, sauna, požičovňa áut, internet na recepcii, kúpeľné centrum.

Pláž: privátna hotelová pláž, snack bar.

Zábava a šport: zdarma k dispozícii tenisový kurt, volejbal, centrum vodných športov (zadarmo vodné vodné bicykle, kajaky, kanoe, windsurfing, vodné lyžovanie), golfové ihrisko sa nachádza 15 minút jazdy od hotela (za poplatok), potápačské centrum; kasíno (vzdialenosť 10 minút jazdy od hotela). Hotel organizuje zábavné večery pre hotelových hostí (show, koncerty, kabaret).

Stravovanie: polpenzia – raňajky, večere formou bufetu, možnosť stravovania a la carte v hotelovej reštaurácii. Za príplatok All Inclusive, ktorý zahŕňa raňajky a večere formou bufetu, obedy snack alebo A la carte, nealkoholické nápoje, alkoholické nápoje miestnej výroby za príplatok.

Vybavenie izieb: kúpeľňa s WC, fén, TV, klimatizácia, trezor, telefón, rádio, balkón alebo terasa.

Možné ubytovanie 3 osôb na izbe.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

LUX* Grand Baie Resort & Residences *****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 333 915
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-merville-by-lux-severni-pobrezi-mauricius-z1333915/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Maurícius

Čoraz viac obľúbeným rajom slovenských turistov sa stáva prekrásny ostrov v Indickom oceáne, ktorý sa nazýva Maurícius. Považuje sa často za najkrajší na svete, čomu zodpovedá jeho čarovné prostredie. Belavé pláže s jemným pieskom, tyrkysové more, aleje paliem, divoká tropická vegetácia a ústretoví ľudia, to je vizitka Maurícia. Ostrov je obklopený korálovým útesom, takže k jeho jedinečným možnostiam patrí aj pozorovanie podmorského sveta. K tomuto tropickému ostrovu patrí aj ostrov Rodrigues a niekoľko menších ostrovov. Maurícius bol vo svojej histórii kolóniou mnohých európskych štátov, vrátane Francúzska a Veľkej Británie. Vďaka tomu tu popri jedinečnej exotickej prírode nájdeme aj historické mestečká so zachovanými unikátnymi pamiatkami. Na ostrove prevláda slnečné počasie a stabilné teploty okolo 28 °C. Vďaka vlhkému tropickému vzduchu sa tu občas priženú aj veľké búrky.

Maurícius - viac informácií