Valeri Beach Hotel

  Turecko, Kemer

Valeri Beach

    Turecko, Kemer, Turecká riviéra
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Veľkou výhodou tohto hotela zasadeného do malebného prostredia Kemeru je blízkosť centra s jachtárskym prístavom, promenádou plnou obchodíkov, kaviarní, barov, zábavných podnikov, či s umeleckými galériami a butikmi s tradičnými orientálnymi výrobkami, a to všetko na nádhernom pobreží Stredozemného mora. V roku 2017 prešiel hotel rekonštrukciou.



Poloha:
Hotel sa nachádza v centre letoviska Kemer na súkromnej okruhliakovej pláži s priezračnou vodou. Pôvodne malá rybárska dedinka na úbočí mohutných hôr Taurus sa postupne premenila na moderné letovisko a známe balneologické centrum. Svojou ani nie hodinovou vzdialenosťou od veľkomesta Antalya (45 km) sa vám ponúkajú ďalšie možnosti výletov do širšieho okolia. Medzinárodné letisko je od hotela vzdialené 55 km.

Vybavenie:
5- poschodová budova, 86 izieb, výťah, lobby, reštaurácia, 2 bary, vonkajší bazén, vonkajší detský bazén, živá hudba, stolný tenis, šípky, biliard, turecké kúpele, sauna. Za poplatok: SPA centrum, masáže, disco, požičovňa bicyklov a áut, internetová kaviareň, WiFi, kaderníctvo, obchody, práčovňa, doktor.

Ubytovanie:
2-lôžkové izby s možnosťou 1 alebo 2 prísteliek (18 – 25 m2), za deti sú v tomto hoteli považované osoby mladšie ako 13r., klimatizácia, kúpeľňa, vaňa/sprcha, sušič na vlasy, TV, balkón. Za poplatok: trezor, minibar, WiFi.

Stravovanie:
All inclusive formou bufetu, raňajky 07:30 - 10:00, obedy 12:30 - 14:00, večere 19.00 - 21:00, káva, čaj, koláčiky 16:00 - 17:00, bar pri bazéne 10:00 - 22:00, miestne alkoholické a nelkoholické nápoje v čase 10:00 - 22:00. Za poplatok: importované nápoje, zmrzlina, čerstvé ovocné šťavy. Podrobnejší rozpis all inclusive programu dostanete na recepcii hotela pri ubytovaní.

Pláž:
Hotel sa nachádza na okruhliakovej pláži, ku ktorej vás dovedie pešia promenáda. Plážový servis ako ležadlá, slnečníky, matrace a osušky sú k dispozícii zadarmo. Plážový bar v čase 09:00 - 24:00 a  všetky motorové aj bezmotorové vodné športy sú na pláži spoplatnené.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Valeri Beach Hotel ***
Typ pláže: kamienková
Vzdialenosť od pláže: 30 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 077 883
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-valeri-beach-kemer-turecko-z1077883/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Turecko

Turecko je štátom, ktorý ponúka hneď niekoľko zaujímavostí. Svojou rozlohou súčasne zasahuje do juhovýchodnej Európy i Ázie a jeho prielivy Bospor a Dardanely spájajú Čierne a Egejské more. Z tohto dôvodu je tiež označované za bránu Orientu. Práve orientálna kultúra je lákadlom a motívom pre mnohých turistov na návštevu tejto destinácie. V Turecku sa rozprestierajú krásne pláže pri Stredozemnom mori, no zároveň je to aj krajina s bohatou históriou, ktorú dokumentujú početné antické pamiatky. Dovolenka v Turecku tak nemusí byť spojená len s odpočinkom na plážach. Môžete sa tu tiež vydať za poznávaním historických pamätihodností celosvetového významu alebo odhaliť prírodné bohatstvo hôr neďaleko pobrežia. Turecká klíma sa v lete vyznačuje veľmi horúcim počasím a v období od konca mája do októbra zaručuje príjemnú dovolenku pri mori. Turecko patrí medzi typické letecké destinácie a najobľúbenejšími letoviskami sú Alanya, Antalya, Side alebo všeobecne známa Turecká riviéra.

Turecko - viac informácií