Hotel Apartmani Jadroagent

  Chorvátsko, Krk, Malinska

Apartmány Jadroagent

    Chorvátsko, Chorvátské ostrovy, Krk, Malinska
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Tipy

- nově v nabídce
- apartmány pro 2 - 6 osob

Obecný popis

Apartmány Jadroagent leží blízko centra Malinské, na ostrově Krk. Areál se skládá ze čtyř budov - Niko, Luka, Toni a Maja v které se nachází recepce. Celkem komplex nabízí 33 apartmánů pro 2 - 6 osob. Půjčovna kol za poplatek k dispozici.

Poloha

v zeleni, 400m od centra.

Vybavení

recepce, hřiště na sporty, gril, parkoviště.

Internet

Wi-Fi k dispozici v apartmánu zdarma.

Ubytování

v nabídce studia a apartmány. Vždy vybaveny kuchyňkou, jídelním koutem, obývacím pokojem, soc. zařízením, balkonem, klimatizací a Wi-Fi. **STUDIO 2 s balkonem**, cca 18 m2 - 2lůžkové studio s rozkládacím gaučem pro 2 osoby. **STUDIO 2(+1) s balkonem**, cca 18 m2 - 2lůžkové studio s možností přistýlky (pro dítě do 13 let) - rozkládací gauč pro 2 osoby, rozkládací přistýlka pro dítě do 13 let. **AP 2(+2) s balkonem**, cca 33-46 m2 - 2lůžkový apartmán s možností 2 přistýlek - ložnice s manželskou postelí, obývací pokoj s rozkládacím gaučem (přistýlka pro 2 osoby). **Apartmán 3(+2) s balkonem**, cca 50 m2 - 3lůžkový apartmán s možností 2 přistýlek - 3lůžková ložnice, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, 2x balkon, 2x klimatizace. **Apartmán 4(+2) s balkonem**, cca 56 m2 - 4lůžkový apartmán s možností 2 přistýlek - 2x 2lůžková ložnice, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, 3x klimatizace.

Stravování

vlastní. Restaurace 150m, obchod 150m.

Dětská postýlka

na zpětné potvrzení, za poplatek 5EUR/noc.

Domácí zvíře

na zpětné potvrzení, za poplatek 5EUR/noc.

Parkování

u objektu, zdarma.

Pláž

oblázková, kamenitá, betonová. Nudistická pláž 2km.

Vzdálenost od pláže

400m.

Sport a zábava

hřiště pro míčové hry, stolní tenis, hřiště pro děti, půjčovna kol.

Proč právě sem?

Klidná lokalita, prostorné apartmány.

Příjezd a délka pobytu

sobota/sobota, 7 nocí. Mimo hlavní sezónu možné i kratší pobyty.

Vzdálenost od

Prahy: 849km, Brna: 651km.

Doprava na Jadran

vlastní.

Poznámka

check in od 16:00 do 20:00, check out do 10:00.

Zvláštní akce

ve vybran termíny výhodné akce 7=6, 5=4 a včasný nákup.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Apartmani Jadroagent ***
Typ pláže: kamienková, piesočnatá, kamenistá
Vzdialenosť od pláže: 400 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 877 045
Dnes 8–16 h

Lokalita

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií