Apartmány Topič

  Chorvátsko, Severná Dalmácia, Vodice

Apartmány Villa Topič

    Chorvátsko, Severná Dalmácia, Šibenik, Vodice
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

vila TOPIČ sa nachádza neďaleko hotela Imperial, v tichšej uličke, len cca 200 m od pláže z drobného štrku, vhodnej aj pre deti a cca 750 m od centra starého mesta.

Ubytovanie

Typ B1 pre 2 osoby: štúdio – obývacia miestnosť s manželskou posteľou s kompletne vybaveným kuchynským kútom (chladnička, sporák resp. varič, riady, príbory), klimatizácia, TV so satelitom, sprcha s WC, balkón. Typ B2 pre 3 osoby: jedna spálňa pre 2 osoby, obývacia miestnosť s gaučom pre 1 osobu s kompletne vybaveným kuchynským kútom (chladnička, sporák resp. varič, riady, príbory, varná kanvica), sprcha s WC, TV, klimatizácia, balkón. Typ E pre 4 osoby: jedna samostatná spálňa s dvomi lôžkami, ďalšia samostatná miestnosť s dvomi lôžkami a kompletne vybaveným kuchynským kútom (chladnička, sporák resp. varič, riady, príbory, varná kanvica), dve sprchy s WC, TV, klimatizácia, terasa. Typ D pre 4 osoby: priestranné apartmány, dve samostatné spálne každá pre 2 osoby, obývacia miestnosť s kompletne vybaveným kuchynským kútom (chladnička, sporák resp. varič, riady, príbory, varná kanvica), dve sprchy s WC, TV, klimatizácia, balkón.

Vybavenie a služby

apartmány sú útulne vybavené, niektoré priestorovo menšie (typ B). Každý apartmán má balkón resp. terasu, klimatizáciu a parkovanie pre auto. Vo vile je Wi-Fi pripojenie a odkladacia miestnosť na batožinu. V záhradke sa nachádza spoločný záhradný gril.

Tip

PLITVICKÉ JAZERÁ, ostrovy KORNATI, SLAPOVI KRKA, rôzne lodné výlety, ZADAR, ŠIBENIK, SPLIT, DUBROVNÍK.

Stravovanie

individuálne alebo možnosť doobjednať večere resp. polpenziu v blízkej reštaurácii

Doprava

individuálna

Zľavy

Zľava verný klient: -3%/apartmán.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Apartmány Topič ***
Typ pláže: kamienková
Vzdialenosť od pláže: 200 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 685 708
Dnes 8–16 h

Lokalita

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií