Apartmán Anka

Chorvátsko, Severná Dalmácia, Pakoštane

Apartmánový dům ANKA

    Chorvátsko, Severná Dalmácia, Zadar, Pakoštane
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Dvoupodlažní dům Anka je jedním z nejpožadovanějších domů v nabídce. Je obklopen krásnou zahradou a stojí blízko moře i centra malebného městečka Pakoštane. Je tipem na klidnou dovolenou v přímořském a romantickém letovisku, jehož přidanou hodnotou je jezero Vrana s brakickou vodou. Dětem dům skýtá bezpečí uzavřené zahrady, s možností grilování. Domácí mazlíčci jsou vítáni. Všechny apartmány, mimo studia MONO 2 jsou s možností klimatizace. Apartmány pro 2 - 6 osob jsou vhodnou volbou pro dvojice, menší i větší rodiny i pro menší společnost.

Vybavení apartmánů

Wi-Fi připojení, parkovací místo, grill

Vzdálenosti

od pláže - 200 m od oblázkové pláže, od centra - 200 m od centra, obchodů, restaurace

Vybavení apartmánů

příslušenství, plně vybavený kuchyňský kout, TV/SAT, klimatizace (za příplatek), balkón, terasa nebo předzahrádka MONO 2: studio s manželskou postelí, kuchyně i ložnice v jedné místnosti, 1. patro BILO 3 : ložnice s manželskou postelí, možná přistýlka v obývací části, 1. patro BILO 4: ložnice s manželskou postelí, 2 přistýlky v obývacím pokoji, balkón, 1. patro TRILO 4 - 6: ložnice s manželskou postelí, 2. ložnice s 2 oddělenými lůžky, možná 1 a nebo 2 přistýlky v obývacím pokoji, 1. patro QUADRI 6: ložnice s manželskou postelí, 2. ložnice s 2 oddělenými lůžky, 3. ložnice s oddělenými lůžky, obývací pokoj

Stravování

vaření v apartmánu

Proč právě sem

klidné místo * komfortní ubytování * blízko moře i centra * známé menší letovisko pod Zadarem * jezero Vrana

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Apartmán Anka
Typ pláže: kamienková
Vzdialenosť od pláže: 300 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 778 802
Dnes 8–16 h

Lokalita

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií