Gela Studia a Apartmány

  Grécko, Korfu, Sidari

štúdia Gela

    Grécko, Korfu, Sidari
Detail ponuky a možnosti k dovolenke:
rychly popis

Pekné štúdiá s bazénom a udržiavanou zeleňou sa nachádzajú v tichšej časti známeho strediska Sidari, ležiaceho v severozápadnej časti ostrova Korfu. Letovisko je cieľom mnohých turistov, ktorých láka svetoznáma zátoka lásky - Canal d´Amour, opradená legendou a unikátne pieskovcové útvary na pobreží. Štúdiá sú vhodné pre rodiny s deťmi, ktoré hľadajú kvalitné ubytovanie v blízkosti dlhej piesočnatej a postupne klesajúcej pláže, mladí ocenia nákupné možnosti a čulý nočný život. Na svoje si prídu aj milovníci aktívnej dovolenky vďaka pestrej palete vodných športov na pláži.

PODMIENKY VSTUPU DO KRAJINY

poloha

60 m od najbližšej pláže, v kľudnej časti neďaleko nákupných možností, centrum strediska Sidari s množstvom barov a reštaurácií sa nachádza vo vzdialenosti cca 250 m od domu. Transfer z letiska trvá približne 1 hod. 10 min.

ubytovanie

priestranné, moderne zariadené štúdia s dvomi základnými lôžkami s možnosťou prístelky sú vybavené klimatizáciou (za poplatok), TV, majú kuchynský kút (chladnička, elektrický sporák, varná kanvica), kúpeľňu s WC, balkón. Wi-Fi pripojenie zdarma v celom objekte. Súčasťou komplexu je bazén s oddelenou časťou pre deti, ležadlá a slnečník pri bazéne zdarma, malé detské ihrisko s hojdačkami. Na prízemí budovy je recepcia, sprchy a WC.

stravovanie

bez stravy. Možnosť doobjednať večere alebo polpenziu podávanú v blízkej taverne (asi 100 m) priamo na pláži. Raňajky sú servírované anglické, večere výber z menu.

plaz

široká piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora. Ležadlá a slnečníky na pláži (za poplatok), široká ponuka športových možností.

doprava

letecká

typ stravy

bez stravy

informacie o krajine a stredisku

KORFU

Ostrov Korfu, po grécky Kerkyra, je najsevernejší z Iónskych a najzelenší zo všetkých gréckych ostrovov. Čarovné pláže s krištáľovo čistou vodou, členité pobrežie so stovkami malebných zálivov, uličky starého centra Kerkyry so stredovekou architektúrou, zámok Achillion s množstvom umeleckých diel, ktorý dala postaviť cisárovná Sisi, kláštor Panagía Vlachéma, známy Myší ostrov (Pontikonisi) a veľa ďalších pamiatok a zaujímavostí zanechajú v návštevníkovi jedinečný zážitok.
SIDARI
Sidari leží v severozápadnej časti ostrova v oblasti s nádhernými plážami. Patrí k najkrajším strediskám ostrova Korfu. Jedinečné pieskovcové výbežky do mora ponúkajú nezabudnuteľný pohľad na pobrežie a zamilované páry bude iste zaujímať legenda o Kanále lásky (Canal d´Amour). Toto romantické a zároveň živé stredisko je ideálne pre všetky typy návštevníkov. Počas dňa tu môžete navštíviť veľké množstvo obchodov, taverien, reštaurácií a barov, v noci sa Sidari mení na miesto plné zábavy a diskoték. Transfer z letiska trvá približne 1 hod. 10 min.

fakultativne vylety
klasicky okruh ostrovom

okružná prehliadka s návštevou najzaujímavejších miest ostrova – zámok Achilion, polostrov Kanoni, park Mon Repos, Paleokastritsa, výhliadkové miesto Bella Vista a dedinka Makrades.

vylet do mesta korfu

prehliadka mesta (Námestie Spianada, Stará a Nová pevnosť, archeologické a byzantské múzeum, Kostol sv. Spyridiona, Palác sv. Michala a Juraja).

lodny vylet na paxos a antipaxos

plavba pozdĺž južného pobrežia ostrova Korfu na ostrov Paxos, kde sa nachádzajú impozantné skaly a jaskyne. Ostrovy Antipaxos sú vďaka priezračnej farbe mora prirovnávané ku Karibiku.

albansko

plavba z Korfu do prístavu Saranda v Albánsku. Polhodinová prehliadka mesta Saranda so sprievodcom, možnosť návštevy archeologického miesta Butrint s antickými pamiatkami.

vylet na pantokrator ado kassiopi

výlet autobusom na vrchol najvyššej hory na Korfu - Pantokrator, odkiaľ je nádherný výhľad na Albánsko a aj na mesto Korfu. Zastávka v letovisku Kassiopi, Sidari a na pláži Arillas.

Základná cena zahŕňa

  • 7, 10 resp. 11x ubytovanie v štúdiu, letecká doprava Bratislava - Korfu - Bratislava, transfer z letiska do hotela a späť, služby delegáta partnerskej CK (slovensky alebo česky hovoriaci).

Základná cena nezahŕňa

  • Povinné príplatky: servisné poplatky pre osoby od 2 rokov 195 EUR, pre osoby do 2 rokov 60 EUR, emisný a environmentálny príplatok 25 EUR/osoba, pobytová taxa 1,50 EUR/izba/pobyt (platba na mieste).
  • Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie KOMFORT 3,90 EUR/os./deň alebo poistenie PLUS 5 EUR/os./deň.
  • Ostatné doplatky: príplatok za večere 110 EUR/os./7noci (deti do 12 rokov 80 EUR/os./7 nocí), príplatok za polpenziu 175 EUR/os./7 nocí (deti do 12 rokov 140 EUR/os./7 nocí), príplatok za večere 175 EUR/os./11 nocí a 160 EUR/os./10 nocí (deti do 12 rokov 125 EUR/os./11 nocí a 110 EUR/os./10 nocí), príplatok za polpenziu 275 EUR/os./11 nocí a 250 EUR/os./10 nocí (deti do 12 rokov 220 EUR/os./11 nocí a 200 EUR/os./10 nocí).

Informácie o zájazdu

Usporiadateľ: TURANCAR Travel s. r. o., IČO 55028241.
Názov hotela podľa usporiadateľa: štúdia Gela ***
Lokalita podľa usporiadateľa: Korfu, Sidari
Tento zájazd je poistený pre prípad úpadku cestovnej kancelárie.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Gela Studia a Apartmány **
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 100 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 967 932
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-studia-gela-korfu-grecko-z1967932/1211827895/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Grécko

Grécko je štát ležiaci v južnej Európe. Rozprestiera sa nielen na pevnine, ale aj na početných ostrovoch, ktoré tvoria približne jednu pätinu gréckeho územia. Členité pobrežia a romantické pláže obmýva Egejské, Krétske, Stredozemné a Iónske more. Na polostrove Attika sa nachádza hlavné mesto Grécka, Atény. V tejto krajine nájdete neopakovateľné a veľmi rôznorodé prírodné krásy. Objavte tiesňavy a kaňony, ktoré patria k najdlhším v Európe, náhorné plošiny, bujné lesy a olivové háje. Prevláda tu typické stredomorské podnebie, počas sezóny s jasnou slnečnou alebo skoro jasnou oblohou a teplotami okolo 30˚C. V strednej a severnej pevninskej časti krajiny sa vyskytuje skôr horské podnebie a suché a horúce letá. Gréckom kráčala staroveká história a jej odkazy sú rozosiate na každom kroku. Spoznávajte antické pamiatky, odpočívajte pri čistom mori, vychutnajte si špeciality miestnej kuchyne. Najobľúbenejšie grécke ostrovy sú Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Grécku zavedená pobytová taxa, ktorá sa od roku 2024 mení na klimatickú taxu. Platba prebieha priamo na recepcii hotela v deň príchodu a jej výška je podľa oficiálnej kategórie (počtu hviezdičiek) hotela nasledujúce:

Marec až október:

  • 1,50 € za izbu a noc pre 1-2 hviezdičkové hotely
  • 3,00 € za izbu a noc pre 3 hviezdičkové hotely
  • 7,00 € za izbu a noc pre 4 hviezdičkové hotely
  • 10,00 € za izbu a noc pre 5 hviezdičkové hotely
  • 1,50 € za noc v štúdiách a apartmánoch všetkých kategórií

November až február:

  • 0,50 € za izbu a noc pre 1-2 hviezdičkové hotely
  • 1,50 € za izbu a noc pre 3 hviezdičkové hotely
  • 3,00 € za izbu a noc pre 4 hviezdičkové hotely
  • 4,00 € za izbu a noc pre 5 hviezdičkové hotely
  • 0,50 € za noc v štúdiách a apartmánoch všetkých kategórií

Grécko - viac informácií

Nezáväzná objednávka

štúdia Gela
    Grécko, Korfu, Sidari

Cena
555 EUR/os

Cestující

Číslo zájazdu: 1 967 932

Zájazd

osoba na pevnom lôžku
2
554,95 €
príplatok za klimatizáciu - celá ubytovacia jednotka
0
70,00 €
povinný príplatok za servisné poplatky - dieťa do 2 rokov
0
60,00 €

Poistenie

príplatok za cestovné poistenie Komfort (povinný) - osoba
2
31,20 €
príplatok za cestovné poistenie Plus - osoba
0
40,00 €
samostatné poistenie storna Uniqa - osoba
0
11,00 €