Apartmány Pletikosa

Chorvátsko, Severná Dalmácia, Brodarica

Apartmány Pletikosa

    Chorvátsko, Severná Dalmácia, Šibenik, Brodarica
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

POLOHA:
apartmány PLETIKOSA tvoria dve dvojposchodové budovy (jedna so zvýšeným prízemím), ktoré ležia len cca 20 m od pláže, v zelenej záhrade. Apartmány sú veľmi priestranné, kompletne vybavené praktickým nábytkom s balkónmi resp. terasami so záhradným nábytkom. K apartmánom Pletikosa patrí aj novší bungalov s prízemným samostatným apartmánom. Zo všetkých apartmánov je výhľad na more.
UBYTOVANIE:
apartmány sú vybavené TV so satelitom, klimatizáciou a Wi-Fi. Do väčšiny typov apartmánov je možné umiestniť jednu alebo viac prísteliek, vhodných pre deti do 15 rokov. K dispozícii je aj odkladací priestor na batožinu. V záhrade sa nachádza sprcha so sladkou vodou a záhradný gril s posedením. Parkovanie je možné priamo v záhrade apartmánov. Majiteľ apartmánov Vás rád privíta v peknom barovom zariadení v záhrade, priamo pri pláži, kde si môžete zakúpiť teplé a studené nealkoholické a alkoholické nápoje, zmrzlinu, sendviče a iné malé občerstvenie. Na širokej terase sa nachádzajú dva biliardové stoly a ďalšie spoločenské hry, v záhrade sú k dispozícii hojdačky a preliezačky pre deti. Majitelia člnov môžu kotviť svoje člny v malom prístave.
Typ E pre 2-4 osoby:
apartmán má samostatnú spálňu pre 2 osoby, obývaciu miestnosť s rozkladacím gaučom pre 2 osoby spojenú s kompletne vybaveným kuchynským kútom (chladnička s mrazničkou, sporák resp. varič, príbory, riady, varná kanvica), TV so satelitom, Wi-Fi, klimatizácia, sprcha s WC a balkón. V niektorých apartmánoch možnosť jednej prístelky.
Typ D pre 2-4 osoby:
nachádza sa v bungalove v prednej časti, má samostatnú spálňu pre 2 osoby, obývaciu miestnosť s dvomi samostatnými lôžkami spojenú s kompletne vybaveným kuchynským kútom (chladnička s mrazničkou, sporák resp. varič, príbory, riady, varná kanvica), TV so satelitom, Wi-Fi, klimatizácia, sprcha s WC a záhradná terasa.
Typ A pre 2-4 osoby:
apartmány majú dve samostatné dvojlôžkové spálne, samostatnú kompletne vybavenú kuchyňu (chladnička s mrazničkou, sporák resp. varič, príbory, riady, varná kanvica; jedna stena medzi kuchyňami susediacich apartmánov nemusí byť zvukotesná), TV so satelitom, Wi-Fi, klimatizácia, sprcha s WC, balkóny zo všetkých miestností. V každom apartmáne možnosť jednej prístelky.
Typ A1 pre 2-4 osoby:
apartmán má dve samostatné dvojlôžkové spálne, samostatnú kompletne vybavenú kuchyňu (chladnička s mrazničkou, sporák resp. varič, príbory, riady, varná kanvica; jedna stena medzi kuchyňami susediacich apartmánov nemusí byť zvukotesná), TV so satelitom, Wi-Fi, klimatizácia, sprcha s WC (vchod z exteriéru), balkóny zo všetkých miestností. Možnosť jednej prístelky.
Typ F1 pre 4-5 osôb:
apartmány majú dve samostatné spálne (dvojlôžková a trojlôžková), samostatnú kompletne vybavenú kuchyňu (chladnička s mrazničkou, sporák resp. varič, príbory, riady, varná kanvica) spojenú s obývacou miestnosťou, TV so satelitom, Wi-Fi, klimatizáciu, sprchu s WC, balkón. Možnosť až dvoch prísteliek.
Typ B pre 8 osôb:
štyri samostatné dvojlôžkové spálne, samostatná veľká kompletne vybavená kuchyňa (chladnička s mrazničkou, sporák, príbory, riady, varná kanvica) spojená s priestorovo veľkou obývacou miestnosťou, TV so satelitom, Wi-Fi, klimatizácia, dve sprchy a dve WC, balkóny zo všetkých miestností. Možnosť až štyroch prísteliek.
STRAVA:
individuálne

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Apartmány Pletikosa
Typ pláže: kamienková
Vzdialenosť od pláže: 20 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 450 780
Dnes 8–16 h

Lokalita

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií