Hotel Appartements Pfisterhof

  Rakúsko, Tirolsko, Zell am Ziller

Appartements Pfisterhof

  Rakúsko, Tirolsko, Zell am Ziller
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

Slnečné apartmány v kľudnej, ale centrálnej polohe.

umiestnenie a vzdialenosť

Centrum: Zell am Ziller 400 m, Obchod: Zell am Ziller 200 m, Nákupy: Zell am Ziller 200 m, Vlaková stanica: Zell am Ziller 300 m, Letisko: Innsbruck 65 km, Ľadovec: Hintertuxer Gletscher Hintertux 25 km, : 580 m, Verejný vonkajší bazén / jazero: Zell am Ziller 1 km, Lyžiarsky vlek: Zell am Ziller 2 km, zážitkový park Zell am Ziller cca. 1 km.

všeobecné vybavenie

WLAN: Bezplatne v apartmánoch, Parkovanie: zadarmo.

vybavenie izieb

Detská postieľka je k dispozícii ako prístelka do všetkých typov izieb, Zlý, Sprchovací kút, WC, balkón / terasa: v najvyššom byte tiež loggia, Pohovka: pre 1 osobu, v najvyššom apartmáne pre 2 osoby, Nefajčiarske: všetko.

vybavenie apartmanu

Kuchyňa: elektrický / plynový sporák, kuchyňa, elektrický / plynový sporák: 4 plotýnky, rúra, umývačka riadu, kávovar, varná konvica, mikrovlnná rúra, Foyer: vstup s šatníkom, jedálensky kút, chladnička: s mrazničkou, hriankovač.

typy izieb a apartmány

6 lôžok 3 izby apt., 6 lôžok 3 izby apt., 3 lôžka 2 izby apt., 10 lôžok 4 izby ap ..

Zahrnuté v bytoch

Elektrina, voda, osušky: 1 x výmena po jednom týždni, posteľná bielizeň: 1 x týždenná výmena po týždni, kúrenie, uteráky na uteráky, stolová bielizeň: 1 x výmena za týždeň, záloha: 100, - EUR za apartmán.

Stravovanie

Žiadne jedlá.

Stravovanie za príplatok

Chlieb služby.

Deti

detská postieľka; Detské ihrisko: hojdačka, v záhrade mierne k dispozícii, detská stolička, detská zoo.

Domáci maznáčikovia

Zvieratá nie sú povolené.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 014 459
dnes zatvorené

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií