Hotel Vermala

  Rakúsko, Vorarlbersko, Sankt Gallenkirch

Hotel Vermala

    Rakúsko, Vorarlbersko, Sankt Gallenkirch
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

Hotel Vermala sídli v krásnej horskej krajine Montafons priamo pri lanovke Garfrescha. Rovnako ako príjemné ticho, vychutnajte si príjemnú atmosféru a pozorný servis. Vermala ponúka dokonalú infraštruktúru s moderným dizajnom - okázalú oázu vyrobenú z miestnych materiálov.

umiestnenie a vzdialenosť

Centrum: St. Gallenkirch 1 km, Príloha: 30 m, s tunelom cez cestu, Potraviny: St. Gallenkirch 1 km, Nákupy: St. Gallenkirch 1 km, Vlaková stanica: Schruns 12 km, Autobusová zastávka: St Gallenkirch 100 m , Letisko: Zürich 150 km, Resort Nadmorská výška: 900 m, Verejný vonkajší bazén / jazero: Aquarena vonkajší bazén s teplou vnútornou halou St. Gallenkirch 1 km, Lyžiarsky vlek: Garfrescha St. Gallenkirch 150 m, Hotel Shuttle:

všeobecné vybavenie

Recepcia: pri príchode po 21:00 hod. Hlásiť v hoteli, salónik, WLAN: zadarmo, v reštaurácii, parkovanie: zadarmo, jedáleň, reštaurácia, terasa: servis, nefajčiarska nehnuteľnosť , Trávnik, slnečníky: zadarmo, ležadlá: zadarmo.

vybavenie izieb

Detská postieľka ako ďalšia posteľná bielizeň vo všetkých izbách, Sprcha / WC, Sušič na vlasy, Župan na zapožičanie: platí sa na mieste, Posezení: niektoré, Rádio, Telefón, SAT TV, WLAN: zadarmo, Trezor: zadarmo.

typy izieb a apartmány

1-2 lôžka sprcha / WC, jednolôžková / jednoposteľová s deťmi, 18 m2, 2-3 lôžka sprcha / WC, hlavná budova alebo v susednom dome (asi 30 metrov s tunelovým priechodom), dvojlôžko, komfortne zariadené s individuálnym pôdorysom a modernú kúpeľňu, čiastočne s balkónom (podľa dostupnosti), ~ 20 m2.

Fitness, wellness

Wellness oblasť: ~ 250 m2, pre deti od 16 rokov. Iba pod dohľadom dospelých. Parný kúpeľ, fínska sauna, bio sauna, relaxačná miestnosť, vírivka vo wellness centre a vonku na terase.

Fitness, Wellness, Služby na mieste

solárium; Masáže.

Stravovanie

Raňajky, raňajkový bufet: luxusné, domáce koláče a kávu popoludní.

Stravovanie za príplatok

Samostatne rezervovateľné (3 chody): Možnosti hlavného chodu.

Aktivity v cene

Posilňovňa: malý so 4 zariadeniami, Letné doplnky: Prenájom 12 horských bicyklov (v závislosti od dostupnosti, bez predbežného rezervácie), 4 nové E bicykle (v závislosti od dostupnosti, bez predbežnej rezervácie), 2 nové rýchlostné bicykle Grace v závislosti od dostupnosti nie je možná žiadna predbežná rezervácia), Použitie vlastného domu Cabrio Mini Cooper (podľa dostupnosti, bez možnosti predbežnej rezervácie, individuálnej nákladovej cene Euro 0,50 za km), Tipy a informácie o turistických zájazdoch, výletoch a veľa viac, Sport-Harry: Analýza voľnej nohy a výhradná starostlivosť.

Deti

Detská postieľka: na vyžiadanie a dostupnosť., herňa: bez dozoru, Detské menu: na vyžiadanie, Highchair.

Domáci maznáčikovia

Iba na vyžiadanie, Euro 14, - za deň splatné na mieste bez jedla (nie je povolené v reštaurácii).

Letní tip

Alpské údolie Montafon sa nachádza na juhu Vorarlbergu (Rakúsko) a je podporené troma mohutnými pohoriami Rätikon, Verwall a Silvretta s až 3 312 m (Piz Buin) priestorom. Okrem športového charakteru a rozmanitého programu pre voľný čas, Montafon pozýva ako útulný rodinný rekreačný areál. Silvretta High Alpine Road je skutočným tipom medzi motorkármi.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 801 817
Dnes 8–16 h

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií