Hotel Studio Rosen

  Bulharsko, Pomorie

Štúdia ROSEN

    Bulharsko, Pomorie
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
popis

100m od pieskovej pláže, v novej časti letoviska, 3 km od starého Pomoria

Vybavenie

nový, pekný apartmánový dom má vonkajší bazén s oddelenou časťou pre deti, ležadlá, slnečníky a Wifi pri bazéne zdarma, bezplatné strážené parkovisko.

Ubytovanie

priestranné klimatizované štúdia pre 2 - 4 osoby. Majú manželskú posteľ a rozkladací gauč pre 2 deti alebo 1 dospelú osobu a 1 dieťa. Kuchynský kút má chladničku, mikrovlnú rúru, rychlovarnú kanvicu (bez variča), TV SAT, kúpeľňa, terasa. Maximálna obsadenosť: 2 dospelí + 2 deti alebo 3 dospelí + 1 dieťa. Pre väčšie rodiny na vyžiadanie možnosť prístelky za doplatok 10€/noc.

Stravovanie

Bez stravy

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Studio Rosen ***
Vzdialenosť od pláže: 100 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 355 421
Dnes 8–16 h

Bulharsko

Bulharsko je štát ležiaci v juhovýchodnej Európe, ktorého východnú hranicu tvorí Čierne more. Dĺžka pobrežia, ktoré má veľmi rozmanitý charakter, je takmer 400 kilometrov. Nájdeme tu dlhé piesočnaté pláže, ústia mnohých riek aj skalnaté zátoky. Krajina je smerom do vnútrozemia skôr hornatá, v pohorí Rila sa týči takmer 3000 metrov vysoký vrchol Musala, ktorý je zároveň najvyššou horou celého Balkánskeho polostrova. Hlavným mestom Bulharska je Sofia, ktorá leží na historicky dôležitých obchodných cestách spájajúcich Európu a Orient. Podnebie pri pobreží Čierneho mora má stredomorský charakter, čo znamená, že v letných mesiacoch prevažujú jasné a teplé dni s minimom zrážok. Prímorské letoviská v Bulharsku prudko ožili okolo roku 2000 a odvtedy tu ponúkajú svoje vysoko štandardné služby rôzne nové alebo zrekonštruované hotely. A to všetko za prijateľnú cenu. Rovnako aj miestne reštaurácie ponúkajú rôzne typicky balkánske špeciality za dostupnejšie ceny.

Bulharsko - viac informácií