Hotel La Crosticcia Agriturismo

Taliansko, Toskánsko, Castiglion Fiorentino

LA CROSTICCIA

  Taliansko, Toskánsko, Castiglion Fiorentino
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Charakteristika

farmárska usadlosť sa nachádza v starej budove, ktorá bola dôkladne zrekonštruovaná. Je ideálnym miestom pre tých, ktorí chcú uniknúť mestskému životu, stráviť chvíľku v blízkom kontakte s prírodou a zažiť pokojnú a odpočinkovú dovolenku.

Ubytovanie

tri apartmány zariadené vo vidieckom štýle, vždy s vybaveným kuchynským kútom, toaster, kávovar, umývačka riadu (len v IL POGGETTO), TV/SAT, klimatizácia (za poplatok), pergola/ altánok so záhradným nábytkom. OLIVETO 3: (49 m2, max. 3 osoby) (na prízemí) spálňa s tromi lôžkami, obývacia miestnosť s kuchynským kútom, pergola, SPR+WC. RIO 4: (60 m2, max. 4 osoby) (na prízemí, bezbariérový apartmán) spálňa s dvojlôžkom, spálňa s dvomi lôžkami, obývacia miestnosť s kuchynským kútom, pergola, SPR+WC. POGGETTO 5: (100 m2, max. 5 osôb) (na 1. poschodí) spálňa s dvojlôžkom, spálňa s dvojlôžkom a lôžkom, obývacia miestnosť s krbom a kuchynským kútom, 2x SPR+WC, altánok.

Postieľka

na vyžiadanie, zdarma.

Služby

záhrada so záhradným nábytkom, bazén (12x6 m, cca 18/5-21/9), barbecue, Wi-Fi detský kútik, spoločná práčka, spoločenská miestnosť, kde môže majiteľ na vyžiadanie pripraviť raňajky. Hostia môžu zdarma používať zeleninu zo záhradky a majú tiež možnosť ochutnať a zakúpiť si organické výrobky ako je olivový olej, víno, džem, čerstvé ovocie a zelenina, gaštany a med.

Parkování

pri vile.

Vzdialenosť od centra

Castiglion Fiorentino 2 km.

Zviera

povolené, na vyžiadanie, 5 €/deň.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

La Crosticcia Agriturismo

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 631 622
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-la-crosticcia-toskansko-taliansko-z1631622/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Taliansko

Je krajinou horských masívov, dlhých piesočnatých pláží aj bohatej histórie, ktorú môžeme obdivovať rovnako vo veľkých mestách, ako aj na vidieku. Taliansko sa môže pýšiť svojimi dejinami aj prírodnými krásami, z ktorých 51 je zapísaných do zoznamu pamiatok UNESCO. Či už pôjdete na dovolenku do Talianska v zime alebo v lete, prípadne si ju zvolíte ako cieľ vášho eurovíkendu, talianska kuchyňa vám poskytne kulinárske zážitky, na ktoré budete dlho spomínať. Z prímorských regiónov možno odporučiť najobľúbenejšie Benátsko, taktiež Kalábriu, Palmovú riviéru, Toskánsko, Abruzzo a pod. Počas zimnej sezóny je Taliansko lyžiarskym rajom. Vyznávači zimných športov z celého sveta mieria hlavne do Trentina - Alta Adige, Južného Tirolska, alebo prepojených gigantov Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Rím zase patria medzi najobľúbenejšie ciele vyznávačov eurovíkendov.

Taliansko - viac informácií