Wind of Lara Hotel & Spa

  Turecko, Antalya, Kündu

WIND OF LARA HOTEL&SPA

    Turecko, Antalya, Turecká riviéra, Kündu
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

Vzdialenosť od letiska: Antalya medzinárodné letisko 12 km Najbližšie mesto (km): Lara 1 km Typ pláže: Piesočnatá Vzdialenosť od pláže: 750 m

Základné informácie

Wind of Lara to je nový moderný hotel, ktorý sa svojim hosťom predstavil ešte len v apríli 2016. Hotel ponúka mnoho zaujímavých aktivít ako i relaxačné procedúry vo svojom spa centre. Disponuje celkovo 276 izbami, nachádzajúcimi sa v 6 poschodovej budove, 3 á la carte reštauráciami, fitness centrom, vonkajším i vnútorným bazénom, služami lekára, nákupnými možnosťami i priamo v hoteli, kaderníctvom (za poplatok), internetovým kútikom. Hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie.

Poloha

Hotel sa nachádza v stredisku Lara, asi 1km od jeho centra, kde je viacero obochov, reštauráciii i barov. Leží približne 19 km od pulzujúceho centra Antalye. Medzinárodné letisko v Antalyi je vzdialené 12 km.

Vybavenie izieb

Moderné a elegantne zariadené  štandardné izby sú vybavené kúpeľňou so sprchou, županom a prezúvkami, WC, fénom, Wi-Fi, TV, trezorom, minibarom, klimatizáciu, súpravou na prípravu kávy/čaju, balkónom.

Pláž

Súkromná piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora je vzdialená od hotela približne 750 m (prechod cez miestnu kumunikáciu). Ležadlá a slnečníky sú k dispozícii zdarma.

Strava

V hlavnej reštaurácii a v troch á la carte reštauráciach (turecká, talianska, orientálna) sa podávajú delikátne špaciality domácej i medzinárodnej kuchyne. Občerstvenie a osvieženie je pre hostí pripravené celkovo v šiestich baroch vrátane lobby, pool, disco či beach baru.

Pre deti

Pre deti od 3 – 12 rokov je pripravený veselý program v podaní profesionálnych animátorov, detské ihrisko, detské show, detský bazén. Babysitting  a vypožičanie kočíka je k dispozícii za poplatok.

Šport a zábava

Hotel ponúka bohatý aktívny prgram a k dispozícii sú: vonkaší bazén, vnútorný bazén, stolný tenis, šípky, aerobic, yoga, pilates, step,  vodná gymnastika, fitness centrum, stolné hry, kino, škola tanca, diskotéka, plážový volejbal. Pre hostí je pripravený i pestrý animačný program. Spoplatnené sú všetky motorizované vodné športy na pláži, playstation, biliard, škola potápania, jetski, banán, parasailing.

Wellness

Za poplatok je možné využiť masáže, saunu, salón krásy a procedúry v spa centre.

Koncept

Ultra All inclusive formou bufetu, raňajky, obedy, večere, celodenné občerstvenie v jednotivých baroch, cukráreň, a´la carte reštaurácie (1x za pobyt zadarmo, rezervácia nutná vopred), alkoholické a nealkoholické nápoje miestnej produkcie a niektoré importované nápoje, Za poplatok je občerstvenie v disco bare a vo vitamínovom bare. Podrobný rozpis ultra all inclusive programu dostanete na recepcii pri ubytovaní.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Wind of Lara Hotel & Spa *****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 800 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 071 065
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-wind-of-lara-hotelspa-antalya-turecko-z1071065/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Turecko

Turecko je štátom, ktorý ponúka hneď niekoľko zaujímavostí. Svojou rozlohou súčasne zasahuje do juhovýchodnej Európy i Ázie a jeho prielivy Bospor a Dardanely spájajú Čierne a Egejské more. Z tohto dôvodu je tiež označované za bránu Orientu. Práve orientálna kultúra je lákadlom a motívom pre mnohých turistov na návštevu tejto destinácie. V Turecku sa rozprestierajú krásne pláže pri Stredozemnom mori, no zároveň je to aj krajina s bohatou históriou, ktorú dokumentujú početné antické pamiatky. Dovolenka v Turecku tak nemusí byť spojená len s odpočinkom na plážach. Môžete sa tu tiež vydať za poznávaním historických pamätihodností celosvetového významu alebo odhaliť prírodné bohatstvo hôr neďaleko pobrežia. Turecká klíma sa v lete vyznačuje veľmi horúcim počasím a v období od konca mája do októbra zaručuje príjemnú dovolenku pri mori. Turecko patrí medzi typické letecké destinácie a najobľúbenejšími letoviskami sú Alanya, Antalya, Side alebo všeobecne známa Turecká riviéra.

Turecko - viac informácií