Panorama Dreams Apart Hotel

Bulharsko, Svätý Vlas, Svatý Vlas

PANORAMA DREAMS APART HOTEL

  Bulharsko, Svätý Vlas
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

Vzdialenosť od letiska: letisko Burgas (40 km) Najbližšie mesto (km): Sveti Vlas (1km) Typ pláže: piesočnatá Vzdialenosť od pláže: 1 km

Základné informácie

Hotel nachádzajúci sa v pokojnom letovisku Sveti Vlas vás dostane svojou príjemnou atmosférou. Štvorpodlažná budova pozostáva z 222 moderne a komfortne zariadených apartmánov, k dispozícii je bazén, detský bazén, klimatizované spoločné priestory, strážené parkovisko, obchody, internet v lobby (za poplatok), zmenáreň, trezor (za poplatok) a požičovňa motorových vozidiel. Hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie, najmä pre rodiny s deťmi.

Poloha

Hotel sa nachádza približne 35km od letiska a do centra letoviska Sveti Vlas, ktoré je vzdialené asi 1km premáva pravidelne shuttle bus.

Vybavenie izieb

Apartmány majú balkón a sú vybavené klimatizáciou, TV, chladničkou a zariadenou kuchyňou. K dispozícii je kúpeľňa s WC, sprchou a fénom. Izby sú upratované denne. Eco, Promo a Club izby sú znevýhodnené polohou, veľkosťou alebo nemusia mať balkón.

Pláž

Verejná piesočnatá pláž sa nachádza približne 1km od hotela. Hotel neposkytuje plážové osušky. Ležadlá a slnečníky sú na pláži za poplatok

Strava

K dispozícii je hotelová reštaurácia, bar pri bazéne a café bar.

Wellness

Hotel ponúka apartmány bez stravy. Za príplatok je možné doobjednať raňajky, obedy alebo večere formou menu.

Wellness

Hostia môžu využiť služby lekára a masáže (za poplatok).

Pre deti

Deťom je k dispozícii detský bazén, detská postieľka (za poplatok) a detské ihrisko.

Šport a zábava

Hostia môžu využívať vonkajší bazén (k dispozícii sú ležadlá a slnečníky zadarmo). Za poplatok je možné využiť fitness centrum a tenisový kurt.

Koncept

Hotel ponúka apartmány bez stravy. Za príplatok je možné na mieste si doobjednať raňajky, obedy alebo večere formou menu.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 822 440
Dnes 8–16 h

Bulharsko

Bulharsko je štát ležiaci v juhovýchodnej Európe, ktorého východnú hranicu tvorí Čierne more. Dĺžka pobrežia, ktoré má veľmi rozmanitý charakter, je takmer 400 kilometrov. Nájdeme tu dlhé piesočnaté pláže, ústia mnohých riek aj skalnaté zátoky. Krajina je smerom do vnútrozemia skôr hornatá, v pohorí Rila sa týči takmer 3000 metrov vysoký vrchol Musala, ktorý je zároveň najvyššou horou celého Balkánskeho polostrova. Hlavným mestom Bulharska je Sofia, ktorá leží na historicky dôležitých obchodných cestách spájajúcich Európu a Orient. Podnebie pri pobreží Čierneho mora má stredomorský charakter, čo znamená, že v letných mesiacoch prevažujú jasné a teplé dni s minimom zrážok. Prímorské letoviská v Bulharsku prudko ožili okolo roku 2000 a odvtedy tu ponúkajú svoje vysoko štandardné služby rôzne nové alebo zrekonštruované hotely. A to všetko za prijateľnú cenu. Rovnako aj miestne reštaurácie ponúkajú rôzne typicky balkánske špeciality za dostupnejšie ceny.

Bulharsko - viac informácií