Kocak Apartmány

  Chorvátsko, Južná Dalmácia, Blaće

Vila KOCAK

    Chorvátsko, Južná Dalmácia, Blaće
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Název zájezdu dle CK

Vila KOCAK - Pobyt 2021

Poloha

vila v malém klidném rybářském městečku Blaće, cca 10 km jižně od Ploće.

Vybavení a služby

parkoviště, v blízkosti restaurace, obchod, café bar.

Ubytování

POKOJE - klimatizované 2-3 lůžkové pokoje, se sprchou a WC, WI-FI. APARTMÁNY - klimatizované - typ Studio 2(+0) a Studio 2(+1) - velikost cca 27 m2 - místnost se 2 lůžky, rozkládací gauč, typ Apt. 4(+0) - velikost cca 33 m2 - malý pokoj s oddělenými lůžky, denní místnost s manželskou postelí, vždy malý vybavený kuchyň. kout, sprcha a WC, SAT TV, WI-FI, apartmány mají balkon s výhledem na moře. 

Sport a zábava

vodní sporty dle místní nabídky.

Stravování

vlastní, 1 x rybí večeře s pitím v ceně (při min. týdenním pobytu).

Pláž

oblázková, cca 200 m od vily, betonová plata 5 m, písečná cca 500 m.

Doplňující informace

ZDARMA - slunečníky a lehátka před vilou (v omezeném množství), parkování, kotvení člunu, připojení na internet, venkovní gril. Ve vzdálenosti cca 2 km od Blaće se nachází písečná pláž využívaná pro kajtsurfing. Letovisko Blaće je vhodné pro převážně klidnou dovolenou s možností výletů do Dubrovníku, Mostaru, na projížďku po řece Neretvě.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Kocak Apartmány ***
Typ pláže: betónové pláty, kamienková
Vzdialenosť od pláže: 200 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 224 343
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-vila-kocak-juzna-dalmacia-chorvatsko-z1224343/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií