Hotel Vila Nikola 2

  Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Tučepi

Vila NIKOLA 2

    Chorvátsko, Makarská riviéra, Stredná Dalmácia, Tučepi
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Název zájezdu dle CK

Vila NIKOLA 2 - ubytování

Poloha

dům nabízející ubytování v 1 apartmánu ve staré, původní zástavbě Tučep (objekt je památkově chráněn), v oblíbeném letovisku Tučepi, v bezprostřední blízkosti pláže, která je jednou z nejdelších oblázkových pláží na Jadranu.

Vybavení a služby

v blízkosti restaurace, obchody, kavárny, parkoviště ZDARMA.

Ubytování

jednoduše zařízený, klimatizovaný 3lůžkový apartmán v prvním patře obytného domu, se sprchou a WC. V chodbičce se nachází umyvadlo, ze které se pokračuje do koupelny, kde je WC a sprcha. Ze stejné chodbičky se vchází do kuchyňky, kde se nachází gauč pro jednu osobu a pak dále do ložnice s manželskou postelí. K dispozici malá terasa s posezením, která není přímo součástí apartmánu. 

Sport a zábava

vyžití dle místní nabídky, v blízkosti tenisové kurty, vodní sporty, půjčovna kol.

Stravování

vlastní.

Pláž

oblázková, vhodná pro děti, cca 10 m, sprchy na pláži.

Doplňující informace

Ubytování je vhodné pro méně náročnou klientelu. Prodej na vyžádání.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Vila Nikola 2 ***
Typ pláže: kamienková
Vzdialenosť od pláže: 20 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 224 453
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-vila-nikola-2-makarska-riviera-chorvatsko-z1224453/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií