Hotel Hrebienok Resort

  Slovensko, Východné Slovensko, Starý Smokovec

Hrebienok Resort - Ubytovanie 3 noci

  Slovensko, Východné Slovensko, Starý Smokovec
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Úvod

Starý Smokovec je najstaršou tatranskou obcou a administratívnym centrom Vysokých Tatier. Pohodlná pozemná lanovka 'zubačka' na Hrebienok, denná a nočná sánkovačka patria k najlepším zimným zážitkom v tomto stredisku. Hrebienok, najobľúbenejšie miesto zimných turistických vychádzok k Vodopádom studeného potoka či vysokohorské chaty. '

Poloha

Moderný apartmánový dom postavený v roku 2016 je umiestnený v srdci Vysokých Tatier, priamo pri stanici pozemnej lanovky v Starom Smokovci.

V skratke o hoteli

Apartmánový dom je zložený z dvoch častí a má štyri poschodia. Objekty sú spojené prechodovou chodbou s recepciou a lobby barom. Všetky izby sú prístupné výťahmi z podzemných garáží. Prízemnú časť objektu tvoria obchody a reštaurácie.

Stravovanie

Individuálne. Možnosť prípravy vlastnej stravy v plne vybavenej kuchyni v každom štúdiu/apartmáne, príp. možnosť dokúpiť polpenziu v reštaurácii Soul.

Vybavenie a služby hotela

Recepcia (od 8:00 do 22:00), Lobby bar (od 8:00 do 22:00), detský kútik (nepretržite), reštaurácia Soul, kaviareň a cukráreň U Elišky, predajňa Košiarik, Wi-Fi v celom objekte zdarma, parkovanie v garáži za poplatok (9 €/24 hodín).

Vybavenie izieb

Štúdio pre 2 osoby: rozmer izby 27 m2, kuchyňa, manželská posteľ, kreslá, TV, jedálenský stôl so stoličkami, šatníkové skrine, kúrenie, trezor, WC s kúpeľňou - sušič vlasov, sušiak na prádlo, bezplatné toaletné potreby, v kuchyni kompletné vybavenie na varenie - chladnička, varič, rýchlovarná kanvica, umývacie potreby.
Štúdio pre 2 +2 osoby: rozmer izby 30 – 35 m2, kuchyňa, manželská posteľ, kreslá, rozkladací gauč, TV, jedálenský stôl so stoličkami, šatníkové skrine, kúrenie, trezor, WC s kúpeľňou - sušič vlasov, sušiak na prádlo, bezplatné toaletné potreby, v kuchyni kompletné vybavenie na varenie - chladnička, varič, rýchlovarná konvica, umývacie potreby.
Štúdiový apartmán pre 2+2 osoby: rozmer obývacej izby 23 – 30 m2, rozmer spálne 13 m2, kuchyňa, manželská posteľ, kreslá, rozkladací gauč, TV, jedálenský stôl so stoličkami, šatníkové skrine, kúrenie, trezor, WC s kúpeľňou - sušič vlasov, sušiak na prádlo, bezplatné toaletné potreby, v kuchyni kompletné vybavenie na varenie - chladnička, varič, rýchlovarná konvica, umývacie potreby.

Poznámka

20% zľava v reštaurácii Soul, 30% zľava v Aquacity Poprad.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Hrebienok Resort ***
Vzdialenosť od zjazdovky: 350 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 963 443
Dnes 8–16 h

Slovensko

Slovensko sa môže pochváliť nádhernou prírodou, v rámci ktorej sú dominantou vysoké pohoria. Vysoké Tatry majú povahu veľhôr, čomu zodpovedá aj ich majestátnosť. Krása hôr vynikne ako v zime, kedy sa premenia na lyžiarsky raj, tak aj v lete, kedy je možné po dobrodružných horských chodníkoch podnikať jednu túru za druhou. Na rôzne možnosti športového vyžitia a aktivít počas celého roka nadväzuje bohatý wellness program miestnych hotelov a kúpeľov. Slovensko, to však nie sú len vysoké hory. Južná časť krajiny v oblasti Podunajskej nížiny je vyhlásenou oblasťou termálnych kúpeľov a wellness komplexov. Turistickým lákadlom je aj naše hlavné mesto. Okrem hradu predstavuje hlavný cieľ turistických návštev aj veľkolepý Dunaj. Vyberte si našu rodnú krajinu ako príjemný cieľ dovolenky s minimálnou dĺžkou cestovania.

Slovensko - viac informácií