Limoncello Sandy Beach Hotel

  Turecko, Alanya, Payallar

HOTEL SENZA INOVA BEACH

    Turecko, Alanya, Turecká riviéra, Konakli
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Zavedený a oblíbený hotel disponuje pestrou a bohatou škálou poskytovaných služeb, díky kterým se pobyt stane nezapomenutelným zážitkem. Byl otevřen již v roce 1994 a poslední renovací prošel v roce 2010. Leží v turisticky oblíbené části Alanye, konkrétně v oblasti Konakli. Mezinárodní letiště v Antalyi je vzdáleno 115 km a centrum známého letoviska Alanya cca 13 km. K přepravě je možné využít místní dopravu, tzv. dolmuše. Nejbližší nákupní možnosti jsou v letoviscích Konakli nebo Avsallar (cca 5 km).

Vybavení Hotelu

Vstupní hala s 24 hodinovou recepcí, směnárna, hlavní restaurace, 4 bary, venkovní bazén se skluzavkou (lehátka a slunečníky zdarma), dětský bazén, dětské hřiště, miniklub pro děti, animační programy, stolní tenis, šipky, plážový volejbal. Za poplatek sauna, masáže, kadeřnictví, lékař, prádelna, vodní sporty na pláži.

Vybavení pokoje

Standardní dvoulůžkové pokoje s možností dvou přistýlek pro děti jsou vybaveny klimatizací, vlastním sociálním zařízením, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, fénem, telefonem, TV, trezorem (za poplatek), minibarem (naplnění za poplatek) a balkonem nebo terasou.

Pláž & plážový servis

Soukromá písčito-oblázková pláž se nachází přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky a bar na pláži jsou k dispozici zdarma, plážové osušky za poplatek.

Stravování

ALL INCLUSIVE

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Limoncello Sandy Beach Hotel ****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 864 490
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-hotel-senza-inova-beach-alanya-turecko-z864490/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Turecko

Turecko je štátom, ktorý ponúka hneď niekoľko zaujímavostí. Svojou rozlohou súčasne zasahuje do juhovýchodnej Európy i Ázie a jeho prielivy Bospor a Dardanely spájajú Čierne a Egejské more. Z tohto dôvodu je tiež označované za bránu Orientu. Práve orientálna kultúra je lákadlom a motívom pre mnohých turistov na návštevu tejto destinácie. V Turecku sa rozprestierajú krásne pláže pri Stredozemnom mori, no zároveň je to aj krajina s bohatou históriou, ktorú dokumentujú početné antické pamiatky. Dovolenka v Turecku tak nemusí byť spojená len s odpočinkom na plážach. Môžete sa tu tiež vydať za poznávaním historických pamätihodností celosvetového významu alebo odhaliť prírodné bohatstvo hôr neďaleko pobrežia. Turecká klíma sa v lete vyznačuje veľmi horúcim počasím a v období od konca mája do októbra zaručuje príjemnú dovolenku pri mori. Turecko patrí medzi typické letecké destinácie a najobľúbenejšími letoviskami sú Alanya, Antalya, Side alebo všeobecne známa Turecká riviéra.

Turecko - viac informácií